Fancy 528 pregleda 28. Mart 2023.

Ove stvari momci NE ŽELE da čuju na prvom dejtu

canva

Sigurno se ponekad pitate kako da započnete razgovor kada odete na prvi dejt koji ste toliko želeli, pa u glavi razvijate sve moguće scenarije i želite da razgovarate o bilo čemu, samo da razgovor teče. Međutim, ono što bi trebalo da znate je da postoje teme koje nikako ne treba započinjati na prvom sastanku, a mi vam otkrivamo o čemu se radi

Neke stvari je zaista nezgodno i neprimereno spominjati kada nekoga tek upoznajete, a momci su za Yourtango otkrili kojih 5 tema ih najviše "izluđuje" na prvom sastanku. 

1. Bivše ljubavi

Realno gledano, niko ne želi da sluša o vašim bivšim momcima kada vas tek upoznaje. Naravno da je malo teže ne spomenuti ovu temu, ali sigurni smo da ne želite da fokus sa sebe i potencijalne nove veze pomerate na prošlost. Takođe, klonite se ogovaranja bivših momaka jer to odaje loš utisak o vama.

2. Brendovi koje volite

Muškarci jednoglasno kažu da nimalo nisu oduševljeni devojkama iz kojih "vrištI" Gucci ili Prada, niti vašim odlascima u šoping. Jednostavno, ukus se ogleda u sitnicama i nema nikakve potrebe brbljati o markama garderobe ili kozmetike.

via GIPHY

3. Feminizam

Sasvim je u redu da kao pripadnica lepšeg pola štitite ženska prava i da istovremeno to očekujete od svog partnera, ali veoma je bitno da muškarcu dozvolite da ostane muškarac. Što znači: dozvolite mu da plati taj račun, da vam otvori vrata i pridrži kaput, a politiku ostavite po strani. Ako ste naleteli na muškarca koji je vredan truda, imaćete dosta vremena da razgovarate o ovim temama i plaćate račune.

4. "Da li si ikada..."

Ovo se  uglavnom odnosi na pitanja moralnog tipa poput krađe, promiskuiteta ili porodičnih vrednosti, pa bi ovu temu trebalo izbegavati. Iako izgleda naivno, ovo i te kako može povrediti vašeg sagovornika jer niko ne želi da se na prvom sastanku oseća kao na saslušanju.

via GIPHY

5. Gunđanje i pritužbe

Postoje ljudi koje nazivamo energetskim vampirima, a to su oni koji vam isisaju i poslednji atom snage svojim žaljenjem na saobraćaj, frizera ili konobara i saglasni smo u tome da iako ih možda volimo, ponekad želimo da ih izbegnemo. Za ovakve stvari ipak pozovite prijatelja, rođaka ili terapeuta, a nemojte "daviti" budućeg momka. Ne želite da budete obeleženi kao osoba kojoj stalno nešto fali.

Tvoja reakcija?