Fancy 1144 pregleda 02. Mart 2023.

Ovi će znakovi biti najsrećniji u ljubavi u martu!

canva

Imati sreće u ljubavi tokom marta 2023. godine je podvig koji će biti vredan pamćenja. Ovo nije najlakši mesec za većinu znakova zodijaka, ali ipak imamo ceo mesec da preživimo, a čini se da će određeni horoskopski znakovi izbeći negativne uticaje

1. Ovan

Vi ste najjači i najčvršći horoskopski znak i shvatate da biti jak znači i biti osetljiv i saosećajan. Ovaj mesec vam donosi prelep početak Venere u konjunkciji sa Jupiterom, koji odmah postavlja vaš mesec ljubavlju i nadom. Navikli ste da 'pređete na stvar' kada imate posla sa svojim romantičnim partnerom, i čini se da ovaj novi stil funkcioniše za oboje. Ono što će biti najuspešnije u ovom mesecu je to kako radite zajedno da biste prevazišli prepreke i kako vaš neverovatan osećaj za tajming funkcioniše sa vašom sjajnom i veštom sposobnošću da razgovarate o stvarima. Saturn ulazi u znak Ribe 7. marta, što vas može baciti van koloseka na trenutak, ali ćete brzo povratiti zamah, zaljubljeni. Marsova energija vas obavija snagom, a vi ćete, na sreću, ovog meseca iskoristiti svu svoju snagu u ljubavi, lečenju i mirnoj komunikaciji.

 | Author: canva canva

2. Blizanci

Sa Merkurom u konjukciji sa Saturnom i Merkurom u Ribama koji vam dolaze na vrhu meseca, videćete mart kao izazov i potencijalnu pobedu koja čeka vašu akciju. Ljubav i strast vladaju vašim svetom ovog meseca, a kada govorimo o strasti, ne govorimo nužno o romantičnoj intimnosti; ovog meseca ćete biti stimulisani mozgom i razmišljanjem vašeg partnera, i ako razmislite o tome, to je ono što želite da vas na kraju zanima. Tokom Venere u Plutonu 16. marta, trebalo bi da vidite vrhunac u zajedništvu sa svojim partnerom; postoje stvari koje niste znali o njima, a o kojima ćete danas saznati. Otkrićete da možete imati prijateljske rasprave sa svojim partnerom i da ćete se vi i vaš bračni drug uspostaviti kao jedna celina do trenutka kada Merkur uđe u znak Ovna i kada se godišnje doba pretvori u sunce Ovna; volite, inteligentni ste i spremni ste da rastete.

 | Author: canva canva

3. Devica

Nikad ne mislite da biste mogli biti među srećnicima po pitanju ljubavi, ali ćete sigurno pevati drugačiju melodiju tokom marta. Zanimljivo je da, iako Merkurovi tranziti ne utiču mnogo na vašu sposobnost komunikacije, otkrićete da su ljudi u vašem životu mnogo srećniji što se izražavaju nego obično. Vaši bolji dani padaju 8., 9., 11., 16., 17., 19. i 23. marta i upravo u tim vremenima otkrićete nešto divno o osobi sa kojom ste. Možda ste sumnjali u svoju sposobnost da rastete ili da se menjate u skladu sa vremenom, ali dobre vesti donose samopouzdanje i osećaćete se izrazito dobro u vezi sa sobom i stanjem vašeg ljubavnog života.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Tvoja reakcija?