Fancy 151 pregleda 05. April 2023.

Ovi kaputi su pravi prolećni hit! Jedan moraš da imaš!

canva

Iako je kalendarski zima završena, hladnije dane možemo da očekujemo i u narednom periodu. Međutim, prolećna garderoba je konačno došla na red, a kako je vreme varljivo, bez kaputa ne možemo dazamislimo ovo godišnje doba. Ono što nas ovog proleća očekuje su žive boje i razigrani živopisni detalji

Za prave ljubitelje mode, kaput je uvek neizostavan detalj iako se često svrtava u poslovno- ležernu varijantu. Ipak, oni iskusniji znaju da se kaput može ukolpiti uz razne odevne kombinacije, piše InStyle. Evo nekoliko predloga kako da nosite kapute i mantile ovog proleća:

1. Neonske boje

Ako ste ljubitelj neonskih nijansi, ova ideja će vas ohrabriti. Kaput možete ukombinovati sa nekim kontrastnim kaišem umesto onog koji ste dobili uz njega i sigurni smo da će vam se rezultat dopasti! Šljokice i kamnečići su dobrorošli!

 | Author:

2. Zanimljive šare

Ko kaže da kaput uvek mora da bude jednobojan? Uvek možete naći primerak sličan ovom sa asimetričnim šarama koji možete da uklopite uz različite varijante.

3. Oversized

Kaputi postoje da bismo dobro izgledali i to je čitava mudrost! Ove godine možete da se poigrate sa velikim i masivnim kaputom koji ima veliku kragnu i naramenice.

4. Vintage

Znate i sami da ovaj stil ne izlazi iz mode! Ako birate vintage komade, somot je uvek pravi izbor. Kada je boja u pitanju, smaragdna nijansa zelene će se sigurno uklopiti uz mirnije tonove poslovne odevne kombinacije!

 | Author:

5. Opuštenost

Lagani prolećni kaput ili mantilić koji ćete opušteno nostiti uz starke ili bilo koju obuću ove godine je IN. Opredelite se za neku neutralniju nijansu kako biste ga uklopili uz svaki tip garderobe.

6. Kratki kaputi

Ne morate uvek da birate bpreduge kapute ako jednostavno ne volite to. Postoje i kratki kaputi koji dosežu do sredine butina i savršeno ističu vaše noge.

7. Po ugledu na muškarce

 | Author:

Ovog proleća se, bar kada su kaputi u pitanju, 80- te vraćaju na velika vrata. Po ugledu na muške kapute nastali su upravo ovakvi modeli: ekstra dugi rukavi, veliki kaiš i izražen gornji deo- to je simbol stila!

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?