Fancy 82 pregleda 31. Jul 2023.

OVO je tajna lepe kože Margot Robbie!

pixsell/canva

Nakon premijere filma "Barbie", koji ruši sve rekorde gledanosti, glavna glumica Margot Robbie našla se u žiži popularnosti. Sve što ima veze sa njom trenutno je interesantno, a ono što je svima zapalo za oko jeste njena negovana koža koja zaista izgleda kao da se radi o lutki

Ova zasluga pripada Jasmini Vicon, stručnjakinji za kožu čiji je zadatak bio da koža glumaca u filmu izgleda besprekorno. Pored niza laserskih i LED tretmana, glumci su redovno konzumirali čaj od čička. Njegovo dejstvo na organizam je odavno poznato: on utiče na čišćenje jetre, a ona tada proizvodi glutation koji kožu čini blistavom.

Čaj od čička je veoma gorak, koji je popularan u narodnoj medicini Balkana i pije se za zaštitu jetre, stimulisanje proizvodnje majčinog mleka i u lečenju dijabetesa.

Jasmina je takođe savetovala Margot i kefir za svakodnevnu konzumaciju kao i druge fermentisane proizvode poput kiselog kupusa kako bi poboljšala zdravlje creva. 

U slučaju pojave bubuljica kod glumaca na snimanju, dermatološkinja bi primenjivala specijalnu mešavinu koju je napravila od salicilne kiseline i leda. Led smanjuje crvenilo i upalu, a zatim salicilna kiselina pomaže da se otčepe pore. Salicilna kiselina leči i sprečava akne zajedno sa drugim kožnim oboljenjima, kao što su bradavice, psorijaza, žuljevi.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Ishrana

Što se ishrane tiče, glavna glumica "Barbie" filma pazi da u njenoj ishrani ima mesta za svu hranu – uključujući i kalorične namirnice za uživanje. Glumica obožava da jede tost sa avokadom, halumi sir na žaru i slaninu u australijskom stilu, dok od poslastica najviše voli sladoled. Ona voli slatkiše i zna da je u redu da uživa u tome.

„Čokolada, vafli i pomfrit su glavne grupe namirnica koje čine moju ishranu“, našalila se u jednom intervjuu, piše Wannabe Magazine.

Međutim, tipičan dan kada se priprema za ulogu uključuje obroke bogate proteinima, kao što su ovsena kaša i zeleni smuti za doručak, odrezak od tunjevine i slatki krompir za ručak i piletina sa limunom i smeđi pirinač za večeru.

Pored napitaka i ishrane, Margot Robbie je za ulogu Barbie trenirala tako što je vozila rolere, klizala, a radila je i vežbe oblikovanja u teretani. Koliko god da je njena rutina vežbanja zahtevna, Robbie daje svom telu pauze tako što pojedinim danima ide teretanu, a drugima praktikuje aktivnosti poput pilatesa i baleta.

Tvoja reakcija?