Fancy 77 pregleda 22. Maj 2023.

Ovo su prolećni favoriti kada su torbe u pitanju!

canva

Nijedna odevna kombinacija nije potpuna bez kvalitetne torbe. Većina žena se zapravo oseća čudno kada nema torbu u ruci ili na ramenu, a neke ne mogu ni da zamisle da izađu napolje bez iste. Kako se trendovi stalno menjaju, ovog proleća su nastupili neki novi, a mi delimo sa vama kakve torbe treba da odaberete za ovu sezonu

Pored nekih standardnih modela koji su i prethodnih godina bili aktuelni, poput metalik torbi, ove godine nas očekuje mnogo teksas torbi i torbi sa puno detalja, od najmanjih do najvećih. Pa, nestrpljivi smo da vidimo šta je to što će ukrasiti naše odevne kombinacije ovog proleća!

1. Svetlucave torbe

Kao što ste i pretpostavile, ovaj dezen torbi je na samom vrhi poželjnih ove godine! Bilo da se opredelite za torbicu u koju staju samo telefon i novčanik ili volite ogromne torbe u kojima nosite sve "za ne daj Bože", sa ovim dezenom nikako nećete pogrešiti!

2. Heklane torbe

Nakon što su se pojavili heklani kupaći kostimi, haljine za plažu i dobri stari šalovi doživeli ponovnu ekspanziju, na red su došle i heklane torbe! Ovi vintidž komadi će učiniti da izgledate posebno svakog dana, u šetnji ili na poslu, a dobrodošli su i za plažu!

3. Teksas torbe

Iako smo mislili da smo sa početkom dvehiljaditih ispratili ove torbe, prevarili smo se! Ove sezone, teksas torbe se vraćaju na velika vrata! Od pismo torbi za izlazak, preko džombastih torbi za trening do onih lako uklopivih uz sve kombinacije, prirlićemo apsolutno sve!

4. Tkane torbe

Ove torbe odišu stilom i elegancijom, u kojoj god kombinaciji da ih ponesete. Pogodne su za putovanja i svakodnevne šetnje, a ove godine ćemo ih najviše viđati na plažama! Nabavite svoju na vreme!

5. Baguette torbe

Baguette torbe su svoju popularnost stekle u omiljenoj seriji mnogih od nas, a u pitanju je "Sex And the Citty". Nezaboravna keri Bredšo je umela da ih uklopi uz svaki autfit, a dli ćeš i ti uspeti isto? Naravno da hoćeš!

6. "Biznis" torba

Torbe popud ovih daće vašem stajlingu čisto poslovnu notu. Ukoliko volite ovakav stil, nabavite jednu koju ćete nositi na poslu i nakon radnog vremena!

 

Tvoja reakcija?