Fancy 2331 pregleda 24. Februar 2023.

Paris Hilton NAPOKON otkrila ime svog deteta!

printscreen/canva

Ova slavna 42-godišnjakinja je prvi put postala majka u januaru kada joj je sin rođen preko surogata. Sada je potvrdila ime svog sina i divno značenje koje stoji iza njega

Paris Hilton je otkrila da se njezin sin zove Phoenix Barron Hilton Reum. U promotivnom videu za nove memoare, mama je rekla: „Moj prelepi dečak se zove Feniks Baron Hilton Reum. Planiramo da mu damo ime Feniks, ime za koje sam se odlučila pre mnogo godina. Tražila sam gradove, zemlje i države na mapi, tražeći nešto što bi išlo sa imenom Paris i London. Feniks ima nekoliko dobrih referentnih tačaka pop kulture, ali što je još važnije, to je ptica koja se rasplamsava, a zatim se diže iz pepela da ponovo poleti."

Ona je nastavila: „Želim da moj sin odraste znajući da trijumf i katastrofa idu okolo i dolaze kroz naše živote, i da bi to trebalo da nam pruži veliku nadu za budućnost. Karter i ja smo tako ponosni što mu možemo poželeti dobrodošlicu na svet“, dodala je novopečena mama.

Paris i Karter su zajedno od 2019. godine, a venčali su se 2021. godine. Paris je najavila dolazak sina tako što je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj ga drži za ruku.

Uz fotografiju je napisala: "Već si voljen neopisivo."

Tvoja reakcija?