Fancy 84 pregleda 28. Avgust 2023.

Patike koje nosi i Kejt Midlton moraš da imaš i ti!

canva

Iako je njihova prvobitna uloga bila da se nose tokom treninga i slobodnog vremena, patike su odavno izašle iz tih okvira. Već godinama unazad vidimo da ih influenserke i javne ličnosti širom sveta nose u svim prilikama, a moramo priznati, odlično je kada možemo da spojimo lepo i korisno pa umesto visokih štikli obujemo udobne patike

O tome kako se sve mogu nositi patike ne treba ni da govorimo, dovoljno je da kažemo da ih nose čak i članice kraljevske porodice poput kraljice Leticije i Kejt Midlton, piše Wanted.

One preferiraju lagane bele petike koje se lako kombinuju sa farmerkama, ali i sa nešto elegantnijim midi haljinama, suknjama i pantalonama.

Ono što je najbolje kada su ivakve patike u pitanju jeste da ih bukvalno svi možemo priuštiti. Cene variraju, ali se dobar par patika može kupiti i za relativno malu sumu novca. 

Članice kraljevske porodice biraju Superga patike, ali od skoro se opredeljuju i za Veja modele. Kakve god patike da odaberete, uvek imajte na umu uz šta od garderobe želite i možete da ih nosite. Mogućnosti je mnogo, ali vi imate poslednju reč kada je u pitanju odabir obuće koju ćete poneti na svojim nogama!

Tvoja reakcija?