Fancy 96 pregleda 28. Februar 2023.

Penn Badgley kaže da bi Joe Goldberg mrzeo Taylor Swift

printscreen/canva

Joe Goldberg je mnogo stvari (ubica, kidnaper, stalker, da spomenemo samo neke), ali po rečima Penna Badgleya on definitivno nije Swiftie

U intervjuu za Variety 15. februara, glumac Penn Badgley, koji tumači harizmatičnog ubicu u Netfliksovoj seriji "You", razmišljao je o tome kako se liku koji on tumači svidela međunarodna pop ikona Tejlor Svift. „Mislim da bi je, nažalost, prezirao“, rekao je Pen. „Možda zato što je uspešna i plavuša? Ne znam, ali mislim da bi.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Uprkos Joe-ovoj očiglednoj *jakoj* averziji prema Taylor, njena muzika je povezana sa serijom na više načina. „Exile“, Tejlorina pesma sa njenog albuma Folklore iz 2020. godine, pušta se u finalu treće sezone You.

via GIPHY

Prema glumcu, postoji čak i Tejlorina referenca u pretposlednjoj epizodi četvrte sezone, pod nazivom „She’s Not There“ (koju je Penn režirao). Ali to nije sve! Penovo prvo pojavljivanje na TikTok-u bila je drska rekreacija Tejlorinog muzičkog videa „Anti-Hero”, hit singla sa njenog poslednjeg albuma, Midnights. U klipu, Penn kanališe Džoa dok sinhronizuje čuvene stihove: „It’s me, hi, I’m the problem, it's me.

@iampennbadgley #antihero ♬ Anti-Hero - Taylor Swift

Video je odobrila Taylor, koja je takođe ostavila komentar: „OMG!!!! 🤩”

Joe nastavlja da biva problematičan u 2. delu sezone 4, koja se premijerno prikazuje na Netfliksu 9. marta.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?