Fancy 32 pregleda 20. Maj 2023.

POTVRĐENO: 'Kardašijansi' dobijaju 20 novih epizoda

printscreen/canva

Serija prati klan Kardašijan-Džener kroz život, sa epizodama ispunjenim izobiljem drama. Sa novom sezonom koja se emituje sledeće nedelje, Hulu je obnovio emisiju za još 20 epizoda

Originalni ugovor Kardašijanovih obavezao se na 40 epizoda, koje čine četiri sezone. Ova nova obnova donosi ga do šezdeset epizoda ili šest sezona, piše Her.

Treća sezona emisije bi trebalo da bude premijerno prikazana na Disney+ u Irskoj 25. maja, a opis glasi: „Kamere se vraćaju dok Kris, Kortni, Kim, Kloi, Kendal i Kajli pozivaju gledaoce da se vrate u njihove živote dok se kreću kroz majčinstvo, zajedničko roditeljstvo i izgradnju sopstvenih imperija. Njihove veze će biti testirane i tenzije će se pojaviti, ali kao porodica će zajedno izdržati kroz oluju." Uz sve to, trejler zadirkuje veliki razdor između Kim i Kortni.

U drugim vestima o Kardašijanima, Kloi je nedavno otkrila ime svog sina godinu dana nakon što ga je dočekala. Rijaliti zvezda je pre 10 meseci dočekala dečaka preko surogata sa bivšim Tristanom Tompsonom, ali do sada nije otkrila njegovo ime. Sada je navodno rekla ime nakon što je američki Sun tvrdio da je svog mališana nazvala "Tatum Robert".

via GIPHY

Svaki obožavatelj Kardašijanovih zna da je to ime znak i njenom pokojnom ocu i bratu Robertu, sa kojima Kloi ima veoma blisku vezu. Kloi je ranije nagovestila da je ime njenog sina povezano sa imenom njene ćerke True nakon intervjua koji je dala prošle godine. Kloi takođe ima petogodišnje dete sa Tristanom.

Hoćete li ispratiti novu sezonu?

Tvoja reakcija?