Fancy 93 pregleda 15. Februar 2023.

Poznati su podržali Rihannu nakon sedmogodišnje pauze!

instagram/canva

Kako je Rihannina nova trudnoća izazvala mnogo medijskih reakcija i bila pravi "šlag na torti" na njenom nastupu na Super Bowl- u, važno jei naglasiti da se Rihanna pojavila na sceni nakon čitavih sedam godina pauze! I pored toga, ona je zablistala kao da je sve vreme nastupala, oduševila je publiku među kojom je bilo i dostapoznatih ličnosti koje su došle da je podrže

Rihannin nastup trajao je 13 minuta i tokom njega otpevala je svoje najveće hitove. Kako prenosi Cosmopolitan, izjavila je da joj je bilo veoma teško da 17 godina svoje karijere i muzičkog stvaralaštva "strpa" u 13 minuta. Nekih pesama je morala da se odrekne na ovom nastupu, a među najpoznatijim koje je otpevala, a i najomiljenijim, bile su "Umbrella" i "Diamonds", tokom koje je i otkrila svoj stomak i pokazala da je trudna.

Koliko god da je nastup trajao, kada volite nečiju muziku, uživaćete pa i da peva samo minut što su mnoge slavne ličnosti i pokazale koje su došle na ovogodišnji Super Bowl kako bi je podržale i kako bi se zabavile uz njen nastup. Među njima se najpre istakla Adelle koje izjavila da je ne zanima Super Bowl, već dolazi isključivo zbog Rihanne.

Pored Adelle, primećeni su i Jay- Z i Blue Ivy:

Ni Billie Eilish i JesseRutherford nisu ostali neprimećeni:

LeBron takođe nije propustio sjajnu zabavu:

Bradley Cooper je takođe bio na visini zadatka da podrži pevačicu:

Tu je bila i Cara Develigne:

Ovo je samo mali broj ljudi koji je do sada uočen kada su svetske zvezde u pitanju, a sigurni smo da ih ima još puno. Ono što je predivno jeste da su se svi manje- više okupili kako bi uživali u Rihanninom nastupu, a dobili su i prelepo iznenađenje: pojačanje u Rihanninoj porodici.

Rihanna je istakla i da je inspiraciju i snagu dobila od svog sina jer "kada si mama, onda možeš sve"!

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?