Fancy 35 pregleda 13. Decembar 2022.

Princ Hari je oduševljen svojim dokumentarcem

Steven Bergman

Ako ste se pitali kako se kraljevski par oseća povodom svog novog dokumentarca na Netfliksu, princ Hari "apsolutno ne žali" što je snimio "Harry and Meghan" sa svojom suprugom

Negativne reakcije na seriju bile su vrlo predvidive. Kraljevski komentatori koji misle da su Hari i Megan "apsolutno najgori" jer su napustili svoje položaje kao članovi kraljevske porodice, a zatim imali smelosti da iskreno govore o tome zašto su doneli tu odluku, zgroženi su. Izvori iz kraljevske porodice sugerišu da su "nisu srećni" zbog serije (iako se od njih ne očekuje da će o tome objaviti zapisnik).

Poenta je da nijedna reakcija na Harija i Megan uopšte nije iznenađujuća. Manje je bilo predvidljivo kako bi se Hari mogao osećati prema seriji, posebno imajući u vidu nalet izveštaja nakon kraljičine smrti ove jeseni koji sugerišu da je „očajan“ da promeni seriju i svoje predstojeće memoare, "Spare". Sada, izvor koji je opisan kao „blizak princu“ je procenio kako se oseća prema gotovom proizvodu (ili barem prve tri njegove epizode), i zvuči kao da se oseća prilično neverovatno zbog toga.

Cosmopolitan piše da je Hari bio "oduševljen" prvom serijom epizoda Hari i Megan i da "apsolutno ne žali" zbog projekta.

via GIPHY

„Hari je oduševljen narativom dokumentarca i kako su se on i Megan sreli“, rekao je izvor Mirrora. "Razlog za ovo je bio da podele svoju istinu o njihovim životima. On smatra da je to ispričalo priču koju je želeo da svet čuje i ne žali za tim."

Izvor, koji je takođe opisan kao "blizak prijatelj njegove pokojne majke, princeze Dajane", rekao je da je Harijeva odluka da napravi šou bila njegov način da sledi majčine stope i da govori svoju istinu iako su članovi kraljevske porodice često obeshrabreni da to učine.

via GIPHY

Dok izveštaji sugerišu da neki članovi kraljevske porodice, uključujući princa Vilijama i Kejt Midlton, pokušavaju da uopšte ne gledaju spomenutu seriju, izvor Mirrora kaže da je to prilično suprotno od onoga što Saseksi žele.

A kako se vama svidela serija ako ste je pogledali?

Tvoja reakcija?