Fancy 46 pregleda 13. Novembar 2022.

Rebel Wilson otkrila značenje imena njenog deteta

pixsell/canva

Rebel je prošle nedelje rodila ćerku...

Poznata glumica otkrila je značenje imena svoje devojčice. Zvezda iz "Pitch Perfect" postala je mama po prvi put ovog meseca. Njena ćerka je rođena surogat majčinstvom. Odmah nakon toga, zadovoljna mama objavila je divnu fotografiju svoje ćerke na Instagramu kako bi podelila vest.

Otkrila je da se njena devojčica zove "Royce Lillian". Rebel je sada otkrila zašto je odabrala neobično ime. U razgovoru za People, glumica je rekla da želi da njena ćerka ima ime koje počinje sa R, baš kao i ona, piše Her.

Ona je rekla za javnost; „Želela sam originalno ime koje počinje slovom R i tako sam na kraju došla do toga. Lilian i Elizabet su porodična imena koje nose žene u mojoj porodici kojima se divim.

Rebelino srednje ime je takođe Elizabet. Ranije ove nedelje, glumica je najavila dolazak svoje ćerke. Pohvalila je svog surogata što joj je ostvario želju. „Pored ponosa najavljujem rođenje mog prvog deteta, Rojsa Lilijana, rođenog prošle nedelje preko surogata. „Ne mogu ni da opišem ljubav koju gajim prema njoj, ona je divno čudo!“

Rebel je rekla da je oduvek želela da bude majka. „Ovo su bile godine u stvaranju“, rekla je ona. „Posebno sam želela da se zahvalim svojo divnom surogatu koja ju je nosila i rodila sa takvom milošću i pažnjom.“ „Hvala vam što ste mi pomogli da osnujem svoju porodicu, to je neverovatan poklon. NAJBOLJI poklon!!

Svoju izjavu je završila sa dirljivom rečenicom:

 „Spremna sam da pružim maloj Rojsi svu ljubav koju možete zamisliti. Brzo učim... veliko poštovanje svim mamama! Ponosna sam što sam u vašem klubu."

Tvoja reakcija?