Fancy 131 pregleda 24. Maj 2023.

Rihanna i A$AP Rocky konačno otkrili ime svog sina

printscreen/canva

Rijana i A$AP Roki konačno dele ime svog sina tačno godinu dana nakon njegovog rođenja. Na proslavi prvog rođendana mališana 13. maja, Roki je podelio objavu na Instagramu sa raznim intimnim porodičnim fotografijama. U svom natpisu, Roki je potvrdio nedavne izveštaje da je dete dobilo ime po istoimenom umetniku iz Wu-Tang klana

Iz izvoda iz matične knjige rođenih koji je People prethodno pribavio otkrio je da je puno ime njihovog sina 'RZA Athelston Mayers'. Srednje ime je slično Rokiju, čije je puno ime Rakim Athelaston Mayers.

Iako ima tendenciju da ne govori o svom ličnom životu i predstojećem albumu, izgleda da je Rijana nagoveštavala ime svog prvenca, jer je viđena kako nosi majicu RZA dok je bila u Njujorku u avgustu 2022. godine nekoliko meseci nakon što je dočekala svog sina. Reper - rođen kao Robert Fitzgerald Diggs je veoma uticajan u hip-hopu i takođe je bio u nekoliko filmova, uključujući franšizu „Kill Bill“.

 | Author: printscreen/intagram/canva printscreen/intagram/canva

Rijana i Roki su poželeli dobrodošlicu svom sinu 13. maja 2022. godine nakon otprilike dve godine zabavljanja i dugogodišnjeg prijateljstva. Par trenutno čeka svoje drugo dete, a Rijana je slavno otkrila vest tokom svog nastupa na Superboulu u februaru. Rijana je nedavno progovorila o svojoj drugoj trudnoći u intervjuu na Met Gala, rekavši: "Bez žudnji. Tona mučnine. Sve je drugačije, ali ja uživam."

 

Tvoja reakcija?