Fancy 50 pregleda 14. Novembar 2022.

Rijana: Omiljeni deo dana mi je videti sina kako se budi

Steven Bergman

Vidi se da Rijana obožava majčinstvo! Ova 34-godišnjakinja je u maju dočekala svoje prvo dete, sina, sa dečkom A$AP-om Rokijem, a u nedavnom intervjuu se hvalila se o tome kakva je "neverovatna" i "srećna" beba

Rijana je u poslednje vreme bila jako zauzeta. Pored toga što je postala mama i otkrila svoj zvezdani Savage X Fenty Vol. 4 show u emisiji 9. novembra, Rijana je nedavno objavila novu muziku za saundtrek „Black Panther: Vakanda Forever“ i predvodiće poluvreme Super Boula 2023.

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman
Čak i sa svime što joj je na tanjiru, Rijana i dalje razmišlja o tome šta još može da uradi. "Znate, uvek sam mislila da će rađenje stvari za decu biti kliše i očigledna stvar koju treba da uradite kada imate bebu. To je, kao, očigledan sledeći korak", rekla je ona. "Ali kada sam otišla u kupovinu, tada sam shvatila: 'OK, možda treba da počnem da pravim stvari koje želim da moja deca nose jer je to teško! Imam svoje ideje.'" Da li to znači da možemo očekivati Fenti za bebe u budućnosti? Vrlo je moguće!

Evo šta je imala da kaže o svom sinu:

„O moj Bože, jutra, kao, videti njegovo jutarnje lice! Videti bebu sa, kao, malim podočnjacima i probuditi se i oni su, kao, zaprepašćeni. Pokušavaju da shvate gde su. To je najslađe, to mi je najdraži deo dana“, piše PopSugar.

Drago nam je da čujemo da je srećna, vidi se da ima prave "mama" momente!

Tvoja reakcija?