Fancy 57 pregleda 23. Decembar 2022.

Evo sa kim će se Emily smuvati u novoj sezoni!

pixsell/youtube/canva

Treća sezona "Emily in Paris" je konačno stigla, i ponovo se postavlja pitanje sa kim se Emili smuva? Na kraju druge sezone saznali smo da je Emili, uprkos tome što je sa Alfijem, još uvek zaljubljena u Gabrijela. Šta li će se tu desiti?

Emili je skrhana, njen ljubavni život je u haosu, posao joj visi o koncu... Treća sezona se nastavlja tamo gde je druga sezona stala, ali Emili prilično brzo donosi veliku odluku o Gabrijelu ili Alfiju. Tek u poslednjoj epizodi treće sezone stvari zaista počinju da postaju dramatične.

Na početku treće sezone saznajemo da je Emili odlučila da ostane u Parizu. Ona nakratko vara i Medlin i Silvi, pre nego što je na kraju odabrala Silvi. Iako Emili bira Pariz, ona ne bira Gabrijela. Gabrijel je i dalje sa Kamilom, a Emili je i dalje sa Alfijem.

via GIPHY

Međutim, Alfi odlazi u London, a Emilin radni raspored je prepun. Alfie raskine sa njom nakon što se ona ne pojavi na njegovoj zabavi povodom odlaska. Zatim odlučuje da ostane u Parizu i na kraju su ponovo raspalili svoju romansu. Tokom ostatka sezone stvari idu dobro za Emili i Alfija, a njihova veza je jača nego ikad. Njeno prijateljstvo sa Gabrijelom takođe napreduje. Međutim, prava drama potiče od Kamile, koju izjeda krivica zbog prekida Gabrijel pakta sa Emili. U epizodi 4, Kamila takođe shvata da gaji osećanja prema svojoj prijateljici Sofiji, a Emili kasnije zatiče Kamilu da se druži sa Sofijom na zabavi. Njihova tajna veza napreduje odatle, iza Gabrielovih leđa.

Gabrijel je, s druge strane, privržen Kamili, ali oseća njenu zabrinutost zbog njihove veze i uznemiren je zbog toga. Njih dvoje se vraćaju na pravi put nakon što se ona vrati iz Grčke, ali mu ona ne govori o svojoj vezi sa Sofijom. U 9. epizodi, Gabrijel i Kamila se vere. A u epizodi 10, na njihovoj veridbenoj zabavi nastaje pakao dok Emili priznaje sve Kamili i tera je da kaže Gabrijelu za Sofiju. Kamila tada otkriva da još uvek ima zabrinutost u vezi sa Emilinom i Gabrijelinom vezom.

via GIPHY

Situacija se zatim ubrzo menja kada napolju uhvati Emili i Gabrijela u zagrljaju. Kamila nije znala, razmena je bila platonska, pošto su slavili šansu da njegov restoran dobije Michelin zvezdu. Pun sebe zbog svog uspeha, Gabrijel deli svoje vesti sa Kamilom i predlaže da se venčaju odmah. Kamila se slaže sa tim, ali tokom svojih zaveta, ona priznaje sve o njoj i Emilinom paktu da ne izlazi sa Gabrijelom jer su oboje bili zaljubljeni u njega.

Pre nego što ostavi Gabrijela pred oltarom, Kamila kaže da veruje da su Emili i Gabrijel zaista zaljubljeni. Alfie, koji je takođe prisutan, ustaje da ode, govoreći Emili: "Ja nisam ničiji drugi izbor, Kuper. Sada idi po svog čoveka." U poslednjoj sceni sezone, Emili i Gabrijel razgovaraju jedno sa drugim. Ona priznaje pakt i svoja osećanja prema Gabrijelu. Priznaje da su i njegova osećanja prema njoj još uvek prisutna. Ali tada otkriva svoju veliku bombu koja nosi ime Kamila. Kamila se nije vratila u Grčku da oživi njihovu vezu... Kamila je trudna.

Dakle, Emili neće završiti ni sa jednim od njih do trenutka kada se kreće u treću sezonu. Ali pošto je Emili u četvrtoj sezoni u Parizu već potvrđena od strane Netfliksa, nadamo se da neće proći mnogo vremena pre nego što saznamo šta se to događa?

via GIPHY

Hoće li Emili pokušati da se pomiri sa Alfijem? Hoće li se konačno prepustiti svojim osećanjima prema Gabrijelu?

Kao i uvek, drama je prisutna!

Tvoja reakcija?