Fancy 1168 pregleda 25. Jun 2023.

Sandale koje jednostavno moraš da imaš ovog leta!

canva

Verovatno svi jedva čekamo da "uletimo" u letnju obuću. Samim tim što je prijatnija za nošenje, letnja obuća je i dosta laganija, a izbor ja zaista ogroman kada su sandale i papuče u pitanju. Ipak, postoje neki "klasici" među modelima i ima ih šest, a mi vam predstavljamo one od kojih će vam se makar jedan svideti za ovu sezonu

Iako su trendovi podložni promenama i stalno je poželjno nešto novo kada je obuća u pitanju, postoje neki modeli koji nam se iz godine u godinu "vraćaju" pa je postalo nezamislivo dočekati leto bez nekog od njih. Pre svega, važno je da govorimo o praktičnm modelima, a to su oni koje je lako uklopiti uz maltene sve moguće kombinacije u svim prilikama, bilo da se radi o odlasku na bazen ili večernjem izlasku. Ovakve modele možete nositi od jutra do mraka, a budite sigurni da za koji god da se opredelite, on će biti aktuelan i sledeće sezone, piše Wannabe Magazine.

Najvažnije od svega je da spojite lepo i korisno, što bi značilo da prema svom ukusu odaberete papuče ili sandale koje će vam biti najudobnije.

Niska peta

Već par sezona unazad, sandale sa malom štiklom i tankim kaiševima su u modi. Ovakav model sandala odiše "prikrivenom" elegancijom i podseća na modu iz prošlog veka. Niska peta je stvorena za vrele letnje dane, a kaišići koji krase ove sandale se savršeno uklapaju uz večernje kombinacije. 

Fisherman sandale

Kako su ove retro sandale nekada nosili ribolovci, ovaj naziv se i danas zadržao. Reč je o poluzatvorenim sandalama koje uvek privlače pažnju, a lako se uklapaju uz razne autfite tokom leta. Udobnost i trend su uvek dobitna kombinacija, a to je sa voim sandalama zagarantovano!

Japanke sa platformom

Iako je reč o trendu sa početka 21. veka, ovakve sandale i papuče su i dalje veoma poželjne, Obuća koja je rezervisana samo za plažu pojavljuje se u novom ruhu, a najbolje se uklapaju uz tank majice i plitke farmerke. Možete ih, prema sopstvenom stilu odevanja, prilagoditi i minimalističkim kombinacijama.

Kožne papuče

Svi znamo koliko je važno da nosimo odeću napravljenu od prirodnih materijala, ali to je veoma bitno i kada je obuća u pitanju. Kožne papuče se mogu naći u različitim varijantama, a uvek izgledaju luksuzno i prefinjeno. Prednost papuča nad sandalama leži u tome da ih samo navučete i spremni ste za predstojeći radni dan. Takođe, kožne papuče se mogu lepo kombinovati i uz večernje varijante.

Papuče sa kaiševima

Bilo da volite više sandale ili papuče, sigurni smo da kaiševe obožavate, a uprao su papuče sa kaiševima postale vodeći trend tokom prethodnih nekoliko sezona. Pored toga što lepo izgledaju i još bolje se kombinuju, ovakve papuče često imaju anatomski đon pa su i te kako predviđene za duge letnje šetnje. Možete ih uklapati uz sve stilove odevanja, od klasika do glamura!

Sandale na vezivanje

Odličan način da dodatno istaknete noge su svakako sandale sa dugim kaiševima koje se vezuju. Mogu se pronaći u raznim varijantama, od stidljivih kratkih kaiševa pa sve do onih koji dosežu do butina. Ukoliko volite ravnu obuću, opredelite se za neki model poput rimljanki, a ako ste ljubitelj glamurozne obuće sa potpeticom, ovakve sandale će vas zasigurno izdvojiti iz mase!

Tvoja reakcija?