Fancy 227 pregleda 01. Mart 2023.

Selena Gomez pravi pauzu od društvenih mreža?

printscreen/instagram

Selena Gomez je otkrila da uzima pauzu od društvenih mreža nakon što je preuzela mesto Kajli Džener kao najpraćenija žena na Instagramu

Pevačica i bivša Diznijeva zvezda, koja je pretekla Dženera sakupivši 382 miliona pratilaca, objasnila je fanovima: „Prestara sam za ovo“. Tokom TikTok lajva, ona je objasnila da će odmah deinstalirati aplikaciju, iako se ipak zadnjih dana 'vratila', piše Her.Odvojiću sekundu od društvenih medija, jer je ovo malo glupo“, rekla je ona. „Imam 30 godina i prestara sam za ovo. Ali toliko vas volim i videćemo se pre nego kasnije. Samo ću se odmoriti od svega."

Njeni komentari dolaze nakon što su mnogi počeli da spekulišu da li je između nje i Hejli Biber bilo loše krvi nakon što se video ponovo pojavio na TikToku. Video prikazuje Hejli kako se predstavlja na bini zajedno sa Method Manom koji izgovara "rep bitku jedan na jedan pun najpodlijih stihova o slavnim ličnostima od poslednjeg albuma Tejlor Svift", na šta manekenka isplazi jezik i prevrće očima.

@duckcopycat0 Esto es Hailey 🐍 Bieber🐍🦆🐀 #haileybieber #taylorswift #obssessed #selenator #selenators #jelena #haileycopycat #exposing #rarebeautyblush #jaileyisfake #taylena #haileyisobsessedwithselena #haileyduck #kyliejenner #haileycopyselena #rarebeauty #swiftie #cardigantrend #haileycopysel #selenagomez #selenator #cancelhaileybieber #exposinghaileybaldwin #taylorsversion #haileyduckwin ♬ Karma - Taylor Swift


Izvođačica je ranije spominjala da je napustila društvene mreže, pri čemu je većina njenih naloga pod kontrolom njenih pomoćnika. Ranije ovog meseca je rekla za Vanity Fair: „Jedina stvar koju imam na svom telefonu je TikTok jer smatram da je malo manje neprijateljski raspoložen. Postoje divne stvari u vezi sa društvenim medijima – povezivanje sa fanovima, gledanje koliko su srećni i uzbuđeni i njihove priče. Ali obično se to filtrira. Napravila sam sistem. Sve što radim šaljem svom pomoćniku koji ih postavlja. Što se tiče komentara, moj tim će sastaviti nekoliko stvari koje su ohrabrujuće."

Od ove njene objave, njen TikTok nalog je deaktiviran i više se ne može pronaći.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?