Fancy 138 pregleda 07. Jul 2023.

Šljokice su ponovo u modi!

printscreen/intagram/canva

Kada razmišljamo o šljokicama, često nas podsete na tmurne zimske mesece. Obično biramo takav stil da bismo se osećali življe kada vreme i temperature nisu baš povoljni.

Međutim, ovaj trend izlazi izvan okvira sa novim životom tokom leta. Modne kuće su uključile pastelne, bele i srebrne boje u svoje kolekcije sa šljokicama kako bi osigurale da niko ne bude zbunjen u vezi sa godišnjim dobom. Ove sezone su se pojavile na glavnim modnim pistama, a poznate ličnosti su prihvatile ovaj trend i uključile ga u svoj svakodnevni stil.

Na primer, Kendal Džener i Hejli Biber su uskočile u igru. Hejli je nedavno nosila izvanrednu, ručno rađenu haljinu Vivijen Vestvud za proslavu prvog rođendana Roud Skin brenda u Njujorku.

Mini haljina je imala obmotani detalj na suknji, duboki izrez i obilje šljokica u ružičastoj zlatnoj boji. Savršeno se uklopila u Barbikor trend, bila je zvezda večeri. Hejli nije samo nosila ovu haljinu sa letnjim šljokicama - takođe je zablistala u dugačkoj haljini bez ramena brenda 16Arlington na Roud Skin događaju u Londonu u maju. 

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Šljokice pružaju seksi izgled našoj letnjoj garderobi, menjajući pretpostavku da su rezervisane samo za zimu i bacaju novo svetlo na njih - potvrđujući da šljokice mogu biti raznolike koliko god želimo.

Tvoja reakcija?