Fancy 47 pregleda 28. Decembar 2022.

Smelo: šik kombinacija Camille Razat

canva

Kako je Netflix ranije najavio, prikazivanje treće sezone serije "Emily in Paris" otpočeće na streamingu već za par dana. O tome je govorila popularna zvezda ove serije, Camille Razat, u jednoj od poznatih TV emisija ostavivši sve bez daha svojom pojavom...

Iako više nije u Evropi, Camille Razat, zvezda serije „Emily in Paris“,  i dalje uspeva da u svoje odevne kombinacije unese malo pariskog duha, čak i kada je odevena samo u džins.

Kako piše POPSUGAR, ova glumica je 22. decembra objavila fotografiju sa nedavnog gostovanja u emisiji „Good Morning, America“  u kojoj je govorila o poslednjoj sezoni popularne serije.  Njena odevna kombinacija sastojala se od „isprane“ ultra kratke teksas jakne i neobaveznog šortsa sa karnerima u vidu nogavica. Camille je u ovoj emisiji ponela kreaciju Alphonsa Maitrepierrea.

 

Ono što je zaista njenom outfitu dalo pariški izgled jeste par crvenih čizmica uparen sa bojom njenog ruža. Kada jennaikt u pitanju, odabrala je minimalistički lančić i tako postigla da njena garderoba dođe do izražaja.

Camille Razat poznata je po svojim „nespojivim“ odevnim kombinacijama. Ova manekenka svojom smelošću zaista potvrđuje da je rođena Francuskinja. Bravo, Camille, samo napred!

Tvoja reakcija?