Fancy 146 pregleda 11. April 2023.

Šminkerka Kendall Jenner otkriva tajnu za punija usta!

printscreen/intagram/canva

Šminkerka Meri Filips nedavno je podelila trik sa olovkom za usne koji koristi na Hejli Biber i Kendal Džener. Ovaj hak uključuje prekrivanje usana i korišćenje korektora da biste ih isklesali, a krajnji rezultat su savršeno punije usne

Ako volite da stvari budu što minimalnije, ali ipak ponekad želite da date više od sebe, ovaj savet je idealan za vas.

Dakle, kada smo videli snimak šminkerke Kendal Džener i Hejli Biber, Meri Filips, koji pokazuje kako ona precrtava usne svojih klijenata koji je postao viralan na društvenim mrežama, odmah smo dodali video u svoju sačuvanu fasciklu. Pre nekoliko meseci, jedna devojka je isprobala utorijal koji je Meri objavila za savršenu konturu, da se vi ne biste mučili, i rezultati su bili zapanjujući. Kako ona piše na PopSugar-u, samo pratite ove proste korake: 

Korak 1: Počnite od uglova usta

"Počela sam tako što sam pozicionirala svoju olovku za usne tačno izvan prirodne linije usana u uglovima usana. Meri je koristila olovku za usne koja je ukinuta, ali je u svom videu napomenula da je Charlotte Tilburi Lip Cheat (20 funti) u nijansi Pillow Talk dobra zamena, tako da sam to koristila. Meri je takođe rekla u svom videu kada je ovo područje na mestu gde je ona najbliža prirodnoj liniji usana, tako da sam sledila njihov primer, pazeći da ništa ne preteram."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Korak 2: Produžite liniju

"Zatim sam malo produžila liniju na samom vrhu gornje usne i na samom dnu donje usne kako bih dala iluziju da su moje usne veće."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Korak 3: Poboljšajte Kupidonov luk

"Nakon toga je Meri poboljšala kupidonov luk prateći prirodan oblik njene gornje usne, tako da sam oponašala njene postupke. Meri ima kupidonov luk u obliku slova M, baš kao i ja, i umesto da ga prevuče tako da izgleda zaobljeno, ona je naglasila „m-oblik“."

 

Korak 4: Izgladite sve

"Koristila sam meku četkicu da sve izgladim tako da nije bilo vidljivih tvrdih linija oko mojih usana, a koristila sam i četkicu da blendujem olovku preko ostatka gornje i donje usne."

 

Korak 5: Izrežite korektorom

"Zatim sam uzela malo korektora na četkicu za korektor i definisala ivice usana kako bih se uverila da sve izgleda čisto."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Korak 6: Dodajte sjaj

"Na kraju sam dodala sloj mog trenutno omiljenog sjaja za usne, Merit Shade Slick Tinted Lip Oil u nijansi Jete."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

"Koristila sam ovaj trik svaki put kada se šminkam, a rezultati mi se svaki put sve više sviđaju. Glavni razlog zašto sam se toliko oduševila Merinim tutorijalom je taj što iako ona prilično precrtava usne jer je pratila stvarni oblik usana, konačni rezultat izgleda mnogo prirodnije nego bilo koji drugi tutorijal koji sam testirala."

 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?