Fancy 88 pregleda 19. Novembar 2022.

Što treba da znate o novom trendu senke ispod očiju!?

Sezona žurki je dobrog provoda je pred nama, i ako je ikada bilo savršeno vreme za eksperimentisanje sa smelom šminkom, onda je to vreme sada!

Kada je u pitanju senka za oči, postoji određeno oklevanje, posebno ako ste malo upašeni po pitanju senčenja, mešanja, pigmentima itd. Srećom, jedan od trendova lepote koji trenutno obara TikTok nije samo super izvodljiv, već je i prilično upečatljiv.

@lovex.maris Reply to @wtf_.420 hope you like it 💙|| #fyp #parati #makeup #makeuptutorial #makeuphacks #maquillaje #maquillajetutorial #maquillajetips ♬ original sound - bright.audios


Tehnika uključuje nanošenje senke ispod vaše krajnje linije, jer ko kaže da bi naši kapci trebalo da dobiju svu pažnju?

Za početnike u senčenju, jedan jednostavan, ali efektan pristup uključuje nanošenje malo korektora ispod oka, a zatim uzimanje četkice i dodavanje boje. Ružičaste, crvene, zelene, plave – sve one daju dinamičnan izgled, kao što se vidi ispod.

@zoekimkenealy under-eye eyeshadow for a sharp, simple way of adding a pop of color to your makeup. clean girl approved ✨ #haileybiebermakeup #colorfuleyeshadow #cleangirlmakeuplook ♬ original sound - silxveredits

Drugi na TikToku nanose senku ispod očiju kako bi poboljšali sve što im se dešava na vrhu. U nekim slučajevima, oni se odlučuju za zadimljeni izgled i mešaju ga na dnu kako bi dodatno tinjali na svom licu. Drugi traže više svetlucavih nijansi kako bi odgovarale punom glamuroznom izgledu.

@naezrah

☆○o🌈☁️rainbow bright undereyes has arrived ☁️🌈 ○o ☆everyone doing colored bright undereyes look goodt ! thank you! ☆

♬ Vaderz (feat. Bktherula) - Rico Nasty

Drugi TikTokeri daju svoj maksimum, stvarajući sanjive, preuveličane izglede ispod senke.
Izgled je zatim upotpunjen duginom olovkom za oči i crvenom senkom.

Prave ikone! Hoćete li propratiti trendove?

Tvoja reakcija?