Fancy 35 pregleda 30. Novembar 2022.

Sve što treba da znate o novoj sezoni Euphorije

printscreen/canva

Retko ko nije pogledao prve dve sezone serije Euphoria, HBO-ove serije o tinejdžerima čiji su životi pravi rolerkosteri, koji nose šljokice i nastupaju u neverovatnim školskim predstavama. Sada, treća sezona je najavljena i evo svih informacija na jednom mestu!

Datum izlaska 3. sezone Euphoria

Prema Collideru, snimanje bi trebalo da počne u februaru 2023. Šef odeljenja šminke Donni Davy je rekao da je za snimanje svake epizode ​​potrebno mesec dana, tako da ćemo najverovatnije novu sezonu gledati tek u 2024. godini. Sama Zendaya je rekla da će biti potrebno puno vremena.

via GIPHY

Ko će biti u 3. sezoni Euphorije?

Tu već postaje zanimljivo. Izveštaji o drami iza kulisa mučili su Euforiju tokom druge sezone, a najveći deo toga je bio usredsređen na svađu između tvorca Sema Levinsona i zvezde Barbi Fereire o kojima se pričalo. U avgustu, Fereira je na Instagramu objavila da neće ponoviti svoju ulogu Kat u trećoj sezoni serije, napisavši: „Posle četiri godine igranja najposebnijeg i najzagonetnijeg lika Ket, moram da kažem veoma suznih očiju zbogom. Nadam se da su mnogi od vas mogli da vide sebe u njoj kao što sam ja i da vam je donela radost videvši njeno putovanje u lika kakav je danas. Uložila sam svu svoju brigu i ljubav u nju i nadam se da biste mogli to da osetite. Volim te Ketrin Ernandez." 

Osim Ferreireinog odlaska, još uvek nisu najavljena druga ažuriranja kastinga. Čini se sigurnim da će se vratiti Zendaya, Sydney SweeneyHunter SchaferAlexa DemieJacob ElordiMaude ApatowAngus CloudColman DomingoEric Dane, and Storm Reid.

via GIPHY

Gde možete gledati Euphoriju?

Euphoria sezone 1 i 2 su sada dostupne za strimovanje na HBO Max, tako da će treća sezona najverovatnije biti na istom mestu!

Tvoja reakcija?