Fancy 76 pregleda 04. Jun 2023.

Teksas haljine su novi trend koji je zavladao svetom!

canva

Iako smo na farmerice i jakne svi navikli da ih nosimo svakodnevno, pa su u jednom monetu bile aktuelne i suknje koje se sada ponovo vraćaju, ono što je glavni hit predstojeće sezone jesu teksas haljine. Ovaj trend je u svetu već zaživeo o čemu svedoče mnoge zvezde i influenseri, a teksas haljine koje uvek možete ukombinovati uz obuću koju imate možete nabaviti čak za manje od 2000 dinara

Teksas košulje koje već godinama nosimo u prelaznim periodima poput jeseni i proleća ove godine dobijaju pojačanje, areč je o haljinama. Bilo da se opredelite za lepršavu haljinu sa volanima ili kratku korset haljinu koja će istaći vaše atribute, sigurno ćete pokupiti sve simpatije svojim stajlingom.

Ono što džins čini večnim klasikom jeste to što se može nositi i u ležernim varijantama, ali i u večernjim izlascima i poslovnim sastancima. Naravno, u skladu sa svojim potrebama i namenom, odabraćete pravi model teksas haljine, a one su veoma nosive i praktične. Kako uz patike, oflično se uklapaju i uz baletanke, a uz efektnu torbu dostići ćete željeni izgled. 

Teksas je jedna ogromna ljubav koja predstavlja spoj ležernosti i formalnosti, a čini da se u njemu osećate prijatno! Ovo su naši predlozi za haljine kakve možete poneti ove sezone:

 

Tvoja reakcija?