Fancy 67 pregleda 17. Decembar 2022.

Trailer za drugu sezonu 'Ginny & Georgia' je tu!

ginny&georgia/instagram

Ukoliko ste fan Wellsburya, Ginny i Georgie, imamo sjajne vesti za vas! Naime, nakon što su u aprilu glumice podelile vest o drugoj sezoni serije, konačno imamo više informacija o datumu izlaska i glumcima, ali i zvanični trailer druge sezone

Kada su se prvi put pojavile na ekranima prošle godine, Ginny i Georgia su osvojile pažnju mnogih gledalaca. Serija prati život mlade majke i njene ćerke tinejdžerke koje dolaze u novi grad kako bi započele život ispočetka nakon smrti Georgiinog muža. 

Serija je zbog sadržaja u više navrata upoređivana sa Gilmore Girls kako navodi Elite Daily,ali prva sezona je ipak produbila neke drugačije teme kao što su zavere o ubistvu, zlostavljanje i rasna nejednakost.

via GIPHY

Kako je prva sezona otvorila mnoge teme, u novoj sezoni možemo očekivati gomilu raspleta poput toga da li će Paul konačno saznati šta se dešava sa Georginim muževima. Otkrivamo vam ono što vas o drugoj sezoni sigurno zanima:

Datum izlaska                                                 

Netflix je ovog meseca najavio da će druga sezona popularne serije imati deset eppizoda i da će izaći 5. Januara 2023. godine, a ono što je zajedničko za prvu i drugu sezonu je da će i druga biti snimljena u Torontu.

Uloge

Zanima vas ko će se od glumaca pojaviti u drugoj sezoni? Znamo da će stara glumačka ekipa na čelu sa Brianne Howey i Antoniom Gentry u glavnim ulogama dobiti pojačanje, ali koga ćemo videti na ekranima ostaje da pogledamo u seriji.

via GIPHY

Trailer druge sezone

Netflix je 13. decembra objavio trailer za drugu sezonu koji prikazuje Ginnyne posledice nakon što je otkrila detalje iz prošlosti svoje majke. Ginny razume zašto Georgia uvek trči, ali ne shvata kako može da se ponaša kao da je sve u najboljem redu. Ono što ovu seriju čini tako posebnom jeste i humor i prikazivanje odnosa između majke i ćerke. Zaista, Georgia je verovatno jedina žena na svetu koja može da  ubistvo pretvori u momenat povezivanja majke i ćerke.

Ako vam se dopao trailer, ne preostaje vam ništa drugo nego da se pripremite da zajedno sa junacima prođete kroz ono što su vam pripremili u drugoj sezoni. Datum i detalje sad znate!

Tvoja reakcija?