Fancy 40 pregleda 03. Decembar 2022.

Trejler za 'Harry and Meghan' dokumentarac je konačno tu!

printscreen/canva

Objavljen je prvi trejler za novu Netflix seriju princa Harija i Megan Markl, a mi ćemo imati priliku da vidimo par u potpuno novom svetlu

Očekuje se da će biti komentara od strane prijatelja, porodice i istoričara koji će razgovarati o odnosu kraljevske porodice sa štampom i Britanskim komonveltom. Netfliks ima za cilj da „naslika sliku našeg sveta i načina na koji se ophodimo jedni prema drugima“.

"Harry and Megan" će se premijerno prikazati na Netfliksu 8. decembra.

Trejler je objavljen nakon što su se pojavili izveštaji da je kraljevski par paničio zbog toga što je previše pričao o seriji dok su razmišljali o snimanju godinu dana kasnije. Serija je navodno prvobitno bila odložena do 2023. godine nakon što je bilo mnogo negativnih reakcija nakon objavljivanja pete sezone "Crown". Izvor je otkrio da će emisija ispričati "ljubavnu priču" para i da se ranije zvala "Chapters".

Insajderi sada tvrde da se njih dvoje premišljaju šta žele da pokažu javnosti u seriji, ali Netfliks stoji iza onoga što je već stvoreno. Izvor Netfliksa je rekao za Page Six: „Hari i Megan se premišljaju o sopstvenoj priči, o sopstvenom projektu. Oni su uputili značajne zahteve da vrate sadržaj koji su sami pružili - do te mere za koju neko osoblje Netfliksa veruje, ako im se odobri, to će efektivno odložiti projekat na neodređeno vreme. Netfliks stoji uz filmske stvaraoce.”

Drugi izvor je rekao: „Hari i Megan su u panici zbog pokušaja da ublaže čak i najosnovniji jezik. Ali to je njihova priča, iz njihovih usta. Netfliks je jasno stavio do znanja da projekat ide napred.”

Megan je, međutim, opisala seriju rekavši: „Deo mog života koji nisam uspela da podelim, koji ljudi nisu mogli da vide – naša ljubavna priča.

Tvoja reakcija?