Fancy 180 pregleda 25. Avgust 2023.

Uvid u venčanje Milie Bobi Braun i Džejka Bonžovija

printscreen/intagram/canva

Mili Bobi Braun i Džejk Bonžovi su se nedavno verili, što znači da je planiranje venčanja zvanično u toku. Nakon što su se prvobitno upoznali putem DM-a na Instagramu, mladi par je objavio svoju romansu pre dve godine

U aprilu je Bonžovi, sin pevača Džona Bon Žovija i Doroteje Hurli, postavio veliko pitanje zvezdi „Stranger Things” sa prelepim vereničkim prstenom.  „Volim te već tri leta, dušo, želim ih sve“, napisala je Bobi na objavu njihove veridbe, citirajući stihove iz pesme „Lover“ Tejlor Swift, kako piše Pop Sugar.

Dva meseca nakon što je Džejk zaprosio, par je proslavio intimnom veridbom sa porodicom i prijateljima. 1. juna, njena frizerka i šminkerka ponudila je pogled na večeru na Instagramu, podelivši fotografije para kako pozira pored natpisa „Gospodin i gospođa Bongiovi“.


Osim nekoliko omiljenih snimaka na društvenim mrežama, Bobi i Džejk zadržali su svoju vezu relativno privatno i nastavljaju da to čine dok se spremaju da kažu „Da“. U intervjuu za WWD objavljenom 14. avgusta, Bobi je rekla da je planiranje venčanja do sada "tako zabavno" i "tako uzbudljivo vreme u mom životu", iako nije otkrila nikakve konkretne detalje. Ona je podelila svoju nameru da planove drži u tajnosti, „samo zato što u životu postoji samo toliko trenutaka koje dobiješ samo jednom“.

Dodala je: „Meni je neprirodno imati svačije mišljenje i oči koje gledaju u to. Zato osećam da je važno držati te stvari, te male dragocene trenutke u životu, zaista blizu svojih grudi.

Iako su detalji o njihovom venčanju i dalje oskudni, izgledaju jako srećno i ne sumnjamo da će proslava biti raskošna!

Tvoja reakcija?