Fancy 134 pregleda 30. Maj 2023.

Uz ove pantalone, recite 'zbogom' farmerkama!

canva

U Parizu, koji se pored Italije smatra kolevkom mode, dame su pored lepršavih suknji i haljina za ovo leto odabrale ni manje ni više nego široke bele pantalone! Pored elegancije kojom ovaj komad garederobe odiše zbog boje i kroja, dajemo prednost i udobnosti koja je zagarantovana kada su ove pantalone u pitanju

Široke bele pantalone koje će ove godine definitivno zameniti farmerke su uglavnom šivene od lana i laganih materijala koji su za leto pravi izbor. Iako je bela boja dominanta kod pomenutih Francuskinja, ni sa jednom neutralnom bojom zapravo nećete pogrešiti: bež, svetlo braon, siva, prljavo bela, puder roze... 

Osim udobnosti, ove pantalone su lako uklopive uz svaku obuću pa ćete sa njima moći da idete i u šetnju, na posao, ali i da dobijete glamurozni stajling za večernji izlazak. 

Kako Wanted savetuje, ovaj komad garderobe će najbolje izgledati u monohromatskim stilovima što će vam dati sofisticiraniji izgled. Bele nijanse i crno- beli kontrasti su ono što vam treba da zablistate ovog leta!

Kako god ih uklopili, Pariz nam opet "šalje" novi vanvremenski trend obogaćen neodoljivom prilagodljivošću za svaku priliku!

Tvoja reakcija?