Fancy 135 pregleda 17. Maj 2023.

Uz pomoć ovog trika, tvoje patike će uvek biti bele!

canva

Koliko god pari obuće imali, uvek imamo te jedne najdraže patike koje možemo da nosimo i uklapamo u svim prilikama, a one uglavnom budu crne ili bele boje. Sa crnima je lako, ali bele patike zahtevaju dosta detaljnije čišćenje jer se na njima vidi svaka ogrebotina i mrlja, pa ponekad klasično ribanje jednostavno nije dovoljno

Na internetu je sve više ideja koje umnogogme olakšavaju život, a tiču se uštede vremena i novca kada je u pitanju čišćenje, ulepšavanje, dekoracija i slično. Moramo priznati da su neki od njih odavno postali viralni i da ih mnogi ljudi rado koriste.

 | Author: canva canva

Umesto da se iznova u iznova nervirate kada treba da očistite bele patike ili da opsesivno pazite na svaki svoj korak kako ih ne biste dodatno isprljali, na TikToku smo pronašli video na kome je pokazano kako uz pomoć jednostavnog trika očistiti obuću u ovoj boji.

@kate_cleanhome White shoes cleaning hack 🫧🤍 #CleanTok #cleaning #cleaningtiktok #cleaninghacks #cleaningtips #whiteshoes #shoecheck #shoecleaning #laundry #sneakers #nike #sneakerhead #laundryhack #shoecleaninghack #FitTok #airforce1 #af1 #fyp #foryou ♬ Cool Kids (our sped up version) - Echosmith

Naime, ono što je potrebno jeste da u jednakoj razmeri pomešate pastu za zube, sodu bikarbonu i tečnost za sudove. Pomešajte sve u jednoličnu smesu i četkicom odbro natrljajte patike pa ostavite da odstoji. Nakon toga, krpom ili ubrusom skinite višak smese, uglancajte patike i one su spremne za novo nošenje!

Tvoja reakcija?