Fancy 70 pregleda 19. Maj 2023.

Uz pomoć ovog trika, usne će vam izgledati punije!

canva

U današnje vreme, mnoge žene su nezadovoljne svojim prirodnim izgledom. Neke se odlučuju za estetske korekcije jer su one lako dostupne, dok druge pribegavaju trikovima koji im mogu pomoći da njihove usne vizuelno izgledaju punije i lepše. Mi vam prenosimo video koji je na TikToku postao viralan, a sve korake je veoma lako izvesti kako biste dobili savršen izgled punih usana

Već vekovima unazad, šminka se koristi za razne svrhe, a najvažnija njena svrha je ulepšavanje i prikrivanje eventualnih nedostataka. Nešto što je poslednjih godina posebno aktuelno jeste konturisanje pa su na tržištu dostupne razne palete kremastih i praškastih proizvoda za ovu namenu. 

Konturisanje podrazumeva isticanje određenih konturalnih linija na licu, a sastoji se iz tamnijih i svetlijih nijansi. Tamnije koristimo kada želimo da osenčimo neki deo lica, a svetlije kako bismo nešto istakli, poput predela ispod očiju ili nosa. Upravo zahvaljujući tome možemo dobiti pun izgled usana. Uz samo malo vežbe i praćenje koraka koje je potrebno izvesti kako biste postigli željeni efekat, moći ćete i vi da imate potpuno prirodne usne bez ikakvih intervencija i filera.

 | Author: canva canva

Jedna devojka je na TikToku objavila video koji je za kratko vreme postao veoma popularan i detaljno objasnila kako da postignete efekat punijih usana uz pomoć šminke. 

@janelthebear how i get my lips to look 3x bigger naturally with just 3ish products. i always get asked how i do my lips and here’a a tutorial lol #makeuptutorial #lipfiller #lipproducts ♬ original sound - janelle zharmenova

Dakle, potrebno je da usne prvo namažete labelom kako biste ih hidrirali i dali im svežiji izgled. Labelo dobro utrljajte u kožu usana i ostavite malo da upije.

Nakon toga, olovkom ili paletom za konturisanje treba da iscrtate liniju po samoj ivici usana. Izgledaćete malo neuredno i razmazano, ali bitan je krajnji cilj. 

Izblendajte dobro nanesenu konturu kako bi se sve boje sjedinile. 

Braonkastom olovkom uokvirite usne prateći belu liniju. Usne ćete na ovaj način malo precrtati, a kada to učinite, dobro utapkajte sve kako bi se boje stopile.

Na kraju nanesite sjaj na usne!

Tvoja reakcija?