Fancy 35 pregleda 22. Maj 2023.

Više nije plavuša: Blejk Lajvli promenila boju kose!

instagram/canva

Nije tajna da glumci neretko moraju da menjaju izgled u zavisnosti od svojih uloga pa tako neki moraju da ugoje, neki da smršaju, a neki i da skrate kosu ili promene njenu boju. Izuzetak nije ni popularna Blejk Lajvli koja se potpuno transforimsala, a sve je počelo na Instagramu kada je glumica izazvala lavinu komentara

Kako smo već naveli, razlog promene njenog izgleda jeste film "It Ends With Us" koji je rađen kao adaptacija romana Kolin Huver. Blejk u ovom filmu tumači ulogu Lili Blum, piše Žena. Njen partner u filmu, Džastin Baldoni, primećen je na setu, poznato je i to da je on reditelj pomenutog filma.  Takođe, na snimanju je viđena i Robin Lajvli, sestra Blejk, ali još uvek ne znamo da li je tu zbog uloge ili nečeg drugog. 

"Iako ima komplikovanu prošlost, Lili Blum je oduvek znala kakav život želi. Dok živi u Bostonu, upoznaje neurohirurga Rajla Kinkejda i veruje da je srela srodnu dušu. Međutim, uskoro se pojavljuju pitanja o njihovoj vezi, a da stvari budu još komplikovanije, pojavljuje se njena srednjoškolska simpatija Atla Korigan, što se održava na njenu vezu sa Kinkejdom", ukratko je radnja ovog filma. 

Kada je u pitanju nova frizura naše drage glumice, mi mislimo da njoj sve predivnos toji zbog pozitivne energije koju emituje samom svojom pojavom. Kako se tebi čini njena promena?

Tvoja reakcija?