Fancy 1945 pregleda 26. Januar 2023.

WOW: 8 frizura za zimsku sezonu koje moraš da probaš

canva

Iako kažu da žene menjaju frizuru nakon neke velike životne promene, uglavnom misleći na raskide, ponekad jednostavno poželite da bez nekog povoda promenite izgled svoje kose. Ukoliko ste odustali od kolorizacije, a razmišljate o šišanju, onda imamo fenomenalne predloge za vas

Ako pak ne želite da se oprostite od dužine vaše kose, imamo ideje i za to. Bilo da želite drastičnu promenu ili samo „osveženje“ vašeg izgleda, imamo rešenje. Pogledajte koje su to frizure koje ćete ove zime viđati na svim društvenim mrežama!

Baby bangs

 | Author: canva canva

Po rečima slavnog frizera Claitona Hokinsa, tokom cele zime susretaćemo se sa mikro šiškama. Ako ne želite da izgubite ni milimetar svoje duge kose koja pada niz leđa, toplo vam preporučujemo ovu modernu frizuru.

Box bobs

Bob frizura je večni klasik, a ima više verzija. Mi konkretno predlažemo kratki bob koji jedva pokriva potiljak jer ćete postići efekat izduženog vrata, a ova frizura je laka za održavanje. Ovaj „tupi“ bob će biti apsolutni hit ove zime, a pored toga što odgovara većini oblika lica, savršeno se uklapa uz zimske kape poput beretki.

Pixie Cuts

„Piksi“ frizura je još jedna stvar koja će dostići vrhunac slave ove sezone, iako je u modi  već nekoliko godina. Ukoliko je ukombinujete sa novom bojom kose, uspeh je zagarantovan!

Afro sculpture

 | Author: canva canva

Oduvek je važilo pravilo da se lepota krije u blagoj asimetriji, pa će ove sezone afro lokne u kombinaciji sa nekim oblikom savršeno istaći vaše lice.

Front fringe

Šiške se ove sezone braćaju na velika vrata, bilo da se radi o onim klasičnim koje pokrivaju čelo ili o lepršavim krajevima koji se mešaju sa vašom kosom.

Shag cuts iz 70- tih

Ove zime spremno dočekajmo povratak sedamdesetih kada su frizure u pitanju! Ako želite sofistiirane lokne, isprobajte davno zaboravljeni figaro, a ako ste vlasnica prirodno kovrdžave kose, pobrinite se da je uvek raspršite kako biste dobili na volumenu.

Bob, bob i opet bob

 | Author: canva canva

Ovo je opet nešto što će kasiti zimu, od kratkog boba iz 80- tih pa sve do bob frizure koja doseže do brade. Ako se potrudite da nađete pravu bob frizuru koja odgovara vašem obliku lica, sigurno ćete biti oduševljeni!

Pa, jeste li već zakazali posetu frizeru?

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?