Fancy 69 pregleda 01. Januar 2023.

Zavirite u vilu u kojoj su Harry i Meghan snimali seriju

printscreen/intagram/canva

Iako imaju predivnu vilu u Montecitu, Harry i Meghan su Netflixov dokumentarac snimali u drugoj, jednako raskošnoj vili u komšiluku, a pravo ta vila je sada na prodaju i cena će vas raspametiti!

Svi oni koji su gledajući Netflixov hit dokumentarac o Harryju i Meghan pomislili kako bi bilo divno živeti životom u toj prekrasnoj vili baš po njihovom ukusu, sada tu istu vilu mogu kupiti jer je osvanula oglašena za prodaju u Montecitu po ceni od 33,5 miliona dolara, a oglasio je Ryan Malmsten iz Santa Barbara Brokersa.

Harry i Meghan su se preselili u bogatu četvrt izvan Santa Barbare 2020. kada su kupili svoju vilu vrednu 14,65 miliona dolara, a uprkos tome što imaju 840 kvadrata, njihovo imanje koje se prostire na 7,4 hektara nije korišćeno za snimanje Netflixovog  dokumentarca.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva
Smešteno u dolini planine Santa Ynez sa pogledom koji puca direktno na Tihi ocean, ovo ogromno imanje u Montecitu izgrađeno je 2006. godine na više od dva hektara predivno uređenog poseda, a vila sa pet spavaćih soba prostire se na gotovo 1200 kvadrata.Svi oni koji su gledali 'Harry & Meghan' dobili su kratak pogled na njihov život na zapadnoj obali, ali dokumentarac je uglavnom sniman u veličanstvenoj vili u mediteranskom stilu, a ne u njihovom vlastitom domu, a koji je otprilike 6 kilometara dalje.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva
U impozantnoj vili ekterijer se savršeno stapa sa sofisticiranim enterijerom i oni su povezani visokim drvenim gredama i prozorima od poda do plafona. Francuska vrata puštaju sunčevu svetlost u prostor i pružaju pogled sa terasa na okean, a posebno su šarmantne otvorene sobe kao stvorene za velika druženja, ali i intimna okupljanja. Kuhinja je upotpunjena radnom površinom od talijanskog Carrara mramora, geometrijskom rasvetom, posebno dizajniranim kuhinjskim ormarićima i duplim frižiderom Sub-Zero.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva
Za opuštanje, tu je glavna soba, ogromna masažna kada, ali i spoljni tuš sa kaminom. Vila takođe ima i tajnu biblioteku, dvoranu za bioskop sa ugrađenim 4K projektorskim platnom i bar sa frižiderom za vino? Tu su i teretana sa pogledom na terasu koja uključuje parni tuš i saunu, postoji i sjenica smeštena u neposrednoj blizini bazena i spa centra, a na imanju se nalaze i stabla banana, kokice i kokošinjac, dok se iznad garaže za tri automobila smestila odvojena gostinjska kuća sa spavaćom sobom i kupatilom i posebnim privatnim ulazom.

Nama tu nema šta da se ne svidi osim cene, šta vi mislite?

Tvoja reakcija?