Grčke bruskete, sjajna večera ili grickalica uz film!
Ono što svima pravi problem u kući jeste stari hleb. Žao nam je da ga bacimo, ali ne volimo ni da ga jedemo pa onda n...
Ono što svima pravi problem u kući jeste stari hleb. Žao nam je da ga bacimo, ali ne volimo ni da ga jedemo pa onda n...
Iako je fritata jelo veoma blisko kajgani koju smo navikli da doručkujemo, ona je ipak neka nadograđena verzija koju ...
Menemen je jelo koje nam dolazi iz turske kuhinje, a veoma je slično satarašu. Ipak, mnogo se brže priprema, sočnije ...
Alfredo pasta je nastala u 20. veku, na veoma simpatičan način, tako što je jedan kuvar pokušavao da napravi jelo koj...
U našim domovima hleba ne sme da fali, pa često, vodeći se ovom parolom, kupimo i više nego što nam je potrebno. Onda...
Iako smo navikli na one standardne pohovane paprike u jajima i brašnu koje se u ovo doba godine rado spremaju u srpsk...
Leto će se ubrzo završiti pa bi bilo dobro da iskoristimo sav njegov potencijal kada su sveži plodovi u pitanju. Jeda...
Ukoliko ste pre dva- tri dana skuvali više jaja nego što ste mogli da pojedete ili vam se eto danas doručkuju baš ona...
Iako je vreme nešto prijatnije nego prethodnih dana, ipak je leto i težimo da što manje uključujemo šporet, a posebno...
Tetsenina je mnogima omiljeno jelo iz više razloga. Priprema se brzo i lako, neverovatno je ukusna, a može da se komb...
Patlidžan sa parmezanom je čuveno italijansko predjelo, ali jedovoljno obilan da bude samostalan obrok. Ipak, možete ...
Šakšuka nam dolazi sa Bliskog Istoka, tačnije iz Tunisa. U ovoj zemlji se šakšuka priprema kao jedno od najvažnijih j...
Bujurdi je reč turskog porekla i u bukvalnom prevodu znači naredba. Koristila se u vreme Otomanskog cartsva i označav...
Bolonjeze pasta se jede širom sveta, ali se njeni ukusi i priprema razlikuju od pojedinca do pojedinca. Mi vam predst...
Meksička kuhinja sve je popularnija na našim prostorima jer spaja sve ono što odlikuje srpsku: Testo, meso i začine, ...
Kada su u pitanju obroci, pored toga što je potrebno da nam budu ukusni, težimo i tome da drža sitost, a baš takva je...
Testenina je uvek dobar izbor za ručak ili večeru, a veoma je brza za pripremu. Kada je reč o ovom receptu, na stolu ...
Povrća u ovo vreme ima u izobilju, pa ga treba iskoristiti na najbolji mogući način, a jedan od njih je svakako čorbi...
Tikvice su trenutno, pored paradajza i krastavaca, najtraženije povrće na pijacama. Pored toga što su veoma lagane za...
Pite sa sirom nam dolaze u raznim varijantama i rado ih jedemo. Ipak, kada nemamo puno vremena, ko će sad da filuje p...