Pohovane paprike bez jaja: Ručak za sve koji poste!
Iako smo navikli na one standardne pohovane paprike u jajima i brašnu koje se u ovo doba godine rado spremaju u srpsk...
Iako smo navikli na one standardne pohovane paprike u jajima i brašnu koje se u ovo doba godine rado spremaju u srpsk...
Iako je vreme nešto prijatnije nego prethodnih dana, ipak je leto i težimo da što manje uključujemo šporet, a posebno...
Tetsenina je mnogima omiljeno jelo iz više razloga. Priprema se brzo i lako, neverovatno je ukusna, a može da se komb...
Patlidžan sa parmezanom je čuveno italijansko predjelo, ali jedovoljno obilan da bude samostalan obrok. Ipak, možete ...
Šakšuka nam dolazi sa Bliskog Istoka, tačnije iz Tunisa. U ovoj zemlji se šakšuka priprema kao jedno od najvažnijih j...
Bujurdi je reč turskog porekla i u bukvalnom prevodu znači naredba. Koristila se u vreme Otomanskog cartsva i označav...
Bolonjeze pasta se jede širom sveta, ali se njeni ukusi i priprema razlikuju od pojedinca do pojedinca. Mi vam predst...
Kada su u pitanju obroci, pored toga što je potrebno da nam budu ukusni, težimo i tome da drža sitost, a baš takva je...
Testenina je uvek dobar izbor za ručak ili večeru, a veoma je brza za pripremu. Kada je reč o ovom receptu, na stolu ...
Povrća u ovo vreme ima u izobilju, pa ga treba iskoristiti na najbolji mogući način, a jedan od njih je svakako čorbi...
Tikvice su trenutno, pored paradajza i krastavaca, najtraženije povrće na pijacama. Pored toga što su veoma lagane za...
Sezona patlidžana je počela i trajaće, bogme, još dugo. Samim tim, nije loše iskoristiti svaki mogući recept za pripr...
Ljudi se dele na one koji boraniju obožavaju i na one koji je ne podnose! Kako je sada njena sezona, ovi iz prve 'gru...
Špargla kao lek nam je obično dostupna u zelenoj, beloj ili ljubičastoj boji. Lekoviti su joj i koren i izdanci, a pr...
Boranija je povrće koje ljudi ili obožavaju ili ne podnose. S obzirom da se na pijacama već pojavila mlada boranija, ...
Kako je pred nama mnogo tropskih dana, trudićemo se da izbegnemo kuvanje, pečenje i krčkanje kako bismo pripremili je...
Meksiko je zemlja poznata po ogromnoj ljubavi prema hrani koja je uglavnom začinjena, a burito je zaštitni znak ove z...
Kako meteorlozi najavljuju, pred nama je pakleno leto, jedno od najtoplijih u poslednjih par decenija. Samim tim, svi...
Iako su temperature već visoke, moramo normalno da funkcionišemo, idemo na ispite, posao, imamo društveni život... Pa...
Na našim prostorima su sve popularnije kombinacije različitih ukusa, a jedna od omiljenih je svakako kombinacija slat...