Prvi 162 pregleda 02. Januar 2023.

10 filmova ako treba malo 'da se isplačeš'

canva

Akcija, triler, misterija... Sve ovo volimo, obožavamo ili baš i ne gotivimo, ali ono što nam svima ponekad treba je da se dobrano isplačemo kako bismo izbacili nakupljene emocije iz sebe. Pa, kud ćeš bolju ideju od filma za plakanje?

Hiljadu puta nalaeteli ste na nekoga ko se samo u sekundi rasplače i "pukne" pred svima i kada ga upitate zašto, odgovori da mu se "sve skupilo". Kako i ti ne bi došao/ la u ovu situaciju, predlažemo da baciš pogled na listu filmova "za plakanje" koje je objavio Cosmopolitan, izbaciš potisnute emocije iz sebe i uživaš. Mi dajemo predloge, a ti trk po maramice!

1. Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Nije zgodno kada shvatiš da je tvoj bivši/ bivša izbrisala sva sećanja na tebe kao gumicom... Joel je shvativši ovo pokušao da uradi isto, ali je onda shvatio kakvu je grešku napravio. 

2. The Lion King

Ponekad je potrebno da se vratiš u detinjstvo i doživiš stvari na taj način, da se isplačeš i oslobodiš.

3. Little Woman

Sve i da ste čitali knjigu, gledanjem filma ćete ponovo doživeti katarzu.

4. Jojo Rabbit

Ako vam je Hitler zamišljeni prijatelj, onda ćete doživeti takve obrte da... Pogledajte ovo obavezno!

5. The Notebook

Ovo je stvarno pravi klasik među smešno- plačljivim filmovima!

6. Selena

Uspon, prerana smrt i osnos sa ocem će vas sigurno naterati da se isplačete.

7. The Pursuit of Happyness

Na kraju, posle nekoliko pakovanja maramica, sve dođe na svoje...

8. Four Good Day

Izuzetno teška priča o devojci koja se bori sa zavisnošću od droge uz pomoć svoje mame. Ostati prisebna tokom četiri dana kao uslov za detoksikaciju zaista zvuči strašno.

9. Never Rarely Sometimes Always

Možda ovaj film ne obiluje emocijama, ali posmatranje dve žene koje trpe posledice od muškaraca i sredine u kojoj žive zaista može svakoga da rasplače. Posebno ako se radi o trudnoj tinejdžerki iz Pensilvanije koja mora da prekine trudnoću...

10. Sound od Metal

Bivši zavisnik, koji kao bubnjar gubi sluh, na nagovor svoje devojke pridružuje se skloništu za gluve zavisnike i počinje da se povezuje sa ostalim članovima zajednice. Ipak, na kraju će morati da napravi izbor između svog novog normalnog i povratka u prethodni život.

Nadamo se da smo sa ovom listom uspeli da izvučemo sve negativne emocije iz vas. Isplačite se, biće vam lakše!

Tvoja reakcija?