Prvi 233 pregleda 06. Decembar 2022.

7 stvari koje dobri momci nikada neće uraditi!

canva

Ako je momak vredan zabavljanja, on će vam to pokazati svojim postupcima i rečima. Koliko je lako videti green flagove kod momaka, toliko nekad može biti teško da vidite kada vas ne poštuje ili jednostavno nije dobra osoba...

Ali nemojte da brinete devojke, tu smo za vas. Evo 10 stvari koje pravi dobri momci nikada neće uraditi!

1. Nikada vas neće vas udarati, prozivati ili na bilo koji način emocionalno zlostavljati

Momak koji ovo radi nije muškarac. On je slaba kukavica koja oseća da treba nekoga da maltretira kako bi se osećao velikim. Svaki čovek koji zlostavlja je čovek koji ne zaslužuje da ima ljubavi u svom životu.

via GIPHY

2. Neće vas "seks-zonovati"

Sada se vi verovatno pitate šta to znači...Dopustite da objasnimo. Sex-zone je kada je jedini razlog iz kog će biti fin prema vama ako imate seks sa njim. Momak koji to radi, svestan toga ili ne, suptilno govori da vas ne poštuje kao osobu. Ako ga nije briga za vaše potrebe ili osećanja, a da seks nije deo dogovora, nije ga briga za vas ni kada je seks deo dogovora.

via GIPHY

3. Neće se svađati sa devojkama koje ga odbiju ili kukati kako nikada nije „izabran“

Pravi muškarci (oni sa kojima biste trebali da izlazite), neće kukati o tome kako život nije fer. Znate li zašto? Ni život nije fer prema vama. Dakle, zašto biste se brinuli da zaštite njegova osećanja kada ga očigledno nije briga za to kako se vi osećate?

via GIPHY

4. Neće omalovažavati vaš pol

Muškarci sa kojima vredi razgovarati, družiti se ili izlaziti neće govoriti mizogine stvari ili se ponašati kao seksistički kreteni. Na kraju krajeva, ako ne poštuju žene, ne poštuju ni svoje mame, sestre, ćerke i potencijalne supruge. To nije nešto što bi trebalo da tolerišete.

via GIPHY

5. Neće vam reći da „ne žele ništa ozbiljno“, da treba da "vidite kako se stvari odvijaju“ ili da „ne znaju šta žele“

Ove fraze su muški kod za „ja sam fakboj“. Ne žele da budu sa vama. Muškarci koji to kažu nikada se neće oženiti vama niti će vam se posvetiti dugoročno. Učinite sebi uslugu i ne pokušavajte da ga ubedite u suprotno. Već se odlučio, pa nema razloga zamajavati se.

via GIPHY

6. Neće zahtevati seks od vas

Seks je veliki deo veze, ali ako on zahteva seks kada vi niste za to, velike su šanse da nije vredan vašeg vremena. S obzirom na to, muškarac koji redovno vrši pritisak na nasumične žene za seks nije čak ni vredan vremena za vezu.

via GIPHY

7. Neće izbegavati da vas vidi i ispaljivati vas

Ako muškarac radi bilo koje od ovih stvari, pokazuje vam je da ne misli da ste vredni njegovog poštovanja. Takođe vam je pokazao da je nepouzdan, sebičan i nezreo.

via GIPHY

Tvoja reakcija?