Prvi 148 pregleda 10. Januar 2023.

8 novih romantičnih filmova koje morate da pogledate!

canva

Nova godina nam donosi nove filmove. Ako ste ljubitelj ljubavnih filmova, došli ste na pravo mesto! Imate puno pravo da budete uybuđeni zbog ovih novih ljubavnih izdanja iz 2023. jer imaju mnogo toga da ponude. Evo naše liste:

Kako piše Cosmopolitan, ovo bi trebalo da budu najbolji romantični filmovi koje treba da pogledate u novoj godini!

1. Challengers 

U ovoj romantičnoj komediji, Zendaya igra Taši, teniserku koja je postala trener i koja se sada fokusira na karijeru svog supruga Arta, koga igra Mike Faist. Stvari postaju komplikovane kada se Art suoči sa svojim prijateljem iz detinjstva i Tašinim bivšim, Patrikom, koga igra Džoš O'Konor.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

2. Asteroid city

U najnovijem filmu Wes-a Andersona, "Asteroid City" glumi u suštini svaki glumac koji je ikada bio u filmu Wesa Andersona... i mnogi drugi. Tom Henks, Tilda Svinton, Adrijen Brodi, Margo Robi, Stiv Karel i Skarlet Johanson samo su neki od glumaca u ovom filmu o konvenciji Junior Stargazer/Space Cadet iz 1955. godine, koja sadrži i romansu i „događaje koji menjaju svet

3. The Little Mermaid

Diznijeve adaptacije se nastavljaju sa "Malom sirenom"! Halle Bailey glumi Arijel sa svojim princom Erikom koju igra Jonah Hauer-King. U glumačkoj ekipi su i Melissa McCarthy kao Ursula i Javier Bardem kao kralj Triton..

4. Love again

"Love Again" ima ono što druge romantične drame nemaju: Celine Dion koja glumi samu sebe! U filmu takođe igraju Priyanka Chopra i Sam Heughan kao Mira i Rob, koji se povezuju nakon što mu je dodeljen stari broj mobilnog telefona njenogove pokojne verenice. (Znamo, mračan početak jednog romantičnog filma) Rob, novinar koji radi na profilu Celine Dion, zatim nagovara pevačicu da mu pomogne da osvoji Miru.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

5. Book Club 2 - The Next Chapter

Dame iz Kluba knjiga ponovo se okupljaju za ovaj nastavak, koji prikazuje bandu koja ide u Italiju na devojačko putovanje. Džejn Fonda, Dajan Kiton, Kendis Bergen i Meri Stinburgen se vraćaju sa još više prijateljstva, romantike, a možda i malo čitanja.

6. Your Place Or Mine

Reese Witherspoon i Ashton Kutcher vraćaju se u novom rom-com-u "Your Place Or Mine". Njih dvoje igraju dugogodišnje prijatelje koji menjaju domove na nedelju dana i shvataju da možda ima malo ljubavi između njih dvoje, a ne samo prijateljske veze.

7. Magic Mike's Last Dance

Channing Tatum se vraća kao Magic Mike u filmu "Magic Mike's Last Dance" i ovoga puta svoje talente prenosi u inostranstvo. Majk pronalazi romansu sa novim likom koji igra Salma Hayek, a oni produciraju šou u Londonu. 

8. Shotgun Wedding

Za mešavinu žanrova, pogledajte upravo ovaj film, koje kombinuje romansu, komediju i akciju. Jennifer Lopez i Josh Duhamel igraju par koji organizuje venčanje, ali baš kada se spremaju da prošetaju niz prolaz, svi na njihovoj svadbi postaju taoci pirata.

Kako vam se čine ovi filmovi, hoćete li ih pogledati?

Tvoja reakcija?