Prvi 115 pregleda 10. Septembar 2023.

Adam šalje cveće Dženifer Aniston za svaki Dan majki

printscreen/canva

Dženifer Aniston izražava zahvalnost za blisko prijateljstvo koje je sklopila sa svojim dugogodišnjim prijateljem i poverenikom Adamom Sandlerom. 2022. godine, Dženifer je prvi put progovorila o svom izazovnom putu vantelesne oplodnje nakon godina nagađanja obožavatelja o tome da li će ikada imati decu

U izdanju WSJ-a za jesen 2023., Dženifer je ponovo pokrenula temu, otkrivajući da Adam i njegova supruga Džeki Sandler, koje dele dve ćerke, već dugo pokazuju ljubav i podršku njenoj borbi za decom putem Dana majki. Prema njoj, koja nema svoju decu, Sandlerovi je uvek imaju na umu tom prilikom i obavezno joj pošalju buket cveća svakog Majčinog dana. Ovaj gest, iako jednostavan, je srdačan podsetnik na podršku para njenim prošlim izazovima plodnosti i pokušajima vantelesne oplodnje.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Dženifer se iskreno osvrnula na ove pokušaje u intervjuu za Allure za naslovnicu iz decembra 2022. godine. "Pokušavala sam da zatrudnim. Bio je to izazovan put za mene, put stvaranja bebe", objasnila je ona. Pre intervjua, fanovi i mediji spekulisali su da je Aniston odabrala svoju karijeru umesto dece, prema PopSugaru. Za glumicu, koja je dugo priželjkivala sopstvenu decu, ove pretpostavke su bile štetne i brzo ih je ugasila. "Sve godine i godine i godine nagađanja... Bilo je zaista teško. Prolazila sam kroz vantelesnu oplodnju, pila kineske čajeve... Sve bih dala da je neko rekao: 'Zamrzni svoja jaja. Učini sebi uslugu.' Samo ne mislite tako. Evo me danas. Brod je isplovio."

Iako Dženifer više ne predviđa mogućnost trudnoće u budućnosti, dodala je da je našla mir sa realnošću svoje situacije. "Ne kajem se", rekla je. „Zapravo se sada osećam malo olakšanje jer nema više: 'Mogu li? Možda. Možda. Možda. Ne moram više da razmišljam o tome."

Nakon njenog Allure intervjua, izvor blizak glumici rekao je za People da je, uprkos njenim borbama za plodnost, srećna. „Ipak, ona je uvek bila srećna“, rekli su. „Njeni psi su za nju njena deca i zato ih je uvek imala. Njeno putovanje vantelesnom oplodnjom bilo je privatno i njeno, a oni koji su joj bili bliski su znali, ali nikada nisu pitali." Izvor je nastavio: „Ali ona je u miru i veoma je srećna u svom životu. Ona je na odličnom mestu, i ona to zna. Sa decom ili bez dece, to je nije promenilo.

Tvoja reakcija?