Prvi 59 pregleda 09. Septembar 2023.

Adel kaže da želi da 'uskoro ponovo bude mama'

printscreen/canva

Adel je trenutno majka jednog deteta i podiže svog 10-godišnjeg sina Anđela Džejmsa Adkinsa, ali zvuči kao da je spremna da svojoj porodici doda još jedan snop radosti. Poznata pevačica je govorila o ponovnoj bebi groznici tokom jedne od njenih nedavnih rezidencijalnih emisija u Las Vegasu, prema video snimku koji kruži na TikToku

Stvarno želim da uskoro ponovo budem mama, pa svaki put kada vidim ime koje mi se sviđa, zapišem ga u telefon“, otkrila je pevačica trudnoj obožavateljici. Čini se da su Adel i njen dečko (i verenik o kome se pričalo), sportski agent Rič Pol - koji već ima troje dece iz prethodnih veza - ozbiljno razmišljali o potencijalnom zajedničkom druženju. Adel je rekla obožavaocu - koji je od pevačice tražio imena za bebe (Parker ili Spenser) - koje ime Paul preferira. „Ne mogu da kažem Parker jer se Riču sviđa to ime“, rekla je ona. Adel je takođe podelila da joj se sviđa ime Rej za devojčicu.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Iako je Adel bila prilično otvorena u pogledu svojih nada da će imati još dece, ona je prilično privatna kada je u pitanju njen sin. Anđelo je jedan od onih slavnih klinaca o kojima zapravo ne čujemo mnogo - i upravo to njegova majka želi da zadrži. Odrastao je sa jednom od najpoznatijih svetskih pop zvezda, ali Adel je imala prioritet da ga drži podalje od reflektora. Pevačica pesme "Easy on Me" ranije je nagovestila da pokušava da ima još jedno dete, iako se našalila da je tek uspela da se naspava od Anđela.

Uprkos velikim obavezama, Adel je navodno bila "veoma uključena" u život svog sina. „Adel je veoma uključena u njegovu školu“, rekao je izvor za People početkom 2020. godine. „Ona voli život svoje mame. Ceo njen način razmišljanja se promenio nakon što je odlučila da želi da bude zdravija mama, i nikada se nije osvrnula."

Tvoja reakcija?