Prvi 67 pregleda 08. Januar 2023.

Ako voliš 'Emily in Paris', ove serije moraš da pogledaš!

youtube

Kako bismo vam ispunili vreme dok čekate novu sezonu 'Emily in Paris' i dali vam ideje za neke nove serije, pripremili smo jedan zanimljiv spisak. Od komplikovanih ljubavnih priča preko drama na poslu do serija čija je radnja smeštena upravo u Parizu - sve je tu!

Kako bismo popounili tu "rupu" u srcu u obliku Ajfelovog tornja, moramo da nađemo zanimaciju dok ne pogledamo četvrtu sezonu omiljene serije. Da prekratite vreme i muke, Cosmopolitan je pripremio fenomenalne predloge. Dakle, šta čekamo?

1. The Politician

Mešavina drame i komedije je prava stvar ukoliko volite Emily in Paris. Ben Platt u ulozi srednjoškolca koji pokušava da postane predsednik učeničkog parlamenta? O, da!

2. Never Have I Ever

Mindy Kaling je indijska tinejdžerka koja ostaje bez oca i naprasno odlučuje da želi da promeni svoj društveni status u školi. Ovo je istovremeno smešno, dirljivo i srceparajuće.

3. The Hook Up Plan

Za sve obožavatelje grancuskog jezika i Pariza, ovo će biti pravi izbor! Kada se u Elzinom životu sve okrene naopačke, njeni prijatelji će sve uraditi da je oraspolože i vrate joj samopouzdanje. Spremni?

4. Younger

Lisa je četrdesetogodišnja samohrana majka koja pokušava da nađe posao, ali u tome nikako ne uspeva. Šta je jedino što joj preostaje? Pa da se pretvara da ima 26, naravno! Dovoljno je da vam kažemo: Sutton Foster i Hillary Duff!

5. Love life

Idealna serija za vas ako volite romantične drame!

6. Call My Agent

Dramatična komedija o agenciji za talente u Parizu koja pokušava da se probije na vrh i učini srećnim svoje klijente. Ako znate francuski, onda možete da ga gledate i bez prevoda!ž

7. Workin' Moms

Nakon isteka porodiljskog bolovanja, četiri mame se vraćaju na posao. Imamo Kate, radoholičarku koja pokušava sve da iskontroliše; Frenkie koja je u postporođajnoj depresiji; Ann koja je "slučajno" ponovo trudna i Jenny koja nije više sigurna u svoj brak. Iako možda niste ni blizu bebe, ova serija će vas nasmejati do suza!

8. Sex In The City

Pošto je ova serija bila jedna od inspiracija za Emily in Paris. Gledanje ove serije je magija, verujte nam na reč. Uostalom, ako nam ne verujete, uverite se i sami!

9. The Mindy Project

Mindy i Emily povezuje ista energija, nivo samopouzdanja i smelost pri odevanju. Ovo je možda najbolje ostvarenje Mindy Kaling do sada.

10. Gossip Girl

Neki smo na ovoj seriji odrasli, ali opet joj se rado vraćamo. Nikada dosta zabavne elite sa Menhetna i njihovih međusobnih odnosa poput ljubavi, prijateljstava, ali i porodičnih veza. Garantujemo da ćete je zavoleti na prvi pogled kada Blair umesto svog momka odabere njegovog najboljeg druga i to baš za svoj 15. rođendan!

Koju seriju prvo gledate?

Tvoja reakcija?