Prvi 49 pregleda 02. Jun 2023.

Al Paćino će ponovo postati tata sa 83 godine!

printscreen/canva

Potvrđeno je da legendarni glumac i njegova partnerka Nur Alfalah, koja ima 29 godina čekaju svoje prvo zajedničko dete!

Her.ie izveštava da je predstavnik Paćina potvrdio vest nakon što ju je prvi put objavio TMZ.

Paćino i Nur se zabavljaju još od 2022. godine, ali se priča da su se njih dvoje zbližili tokom pandemije. Paćino je već tata troje druge dece, koji su sada već odrasli. On deli ćerku Džuli Mari (33) sa bivšom partnerkom Janom Tarrantom. Takođe, dočekao je 22-godišnje blizance Antona i Oliviju sa kolegom glumcem Beverli D'Anđelo.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Čini se da se nešto dešava sa glumcima u Holivudu jer Paćino nije jedini koji će kasnije u životu ponovo postati tata, njegov kolega iz Heat-a Robert De Niro dočekao još jedno dete u aprilu u 79. godini. Glumac je podelio snimak sa Gejl King u epizodi CBS Morningsa, otkrivajući da je svoju malu nazvao Gia Virdžinija Čen-De Niro.

Gia je rođena 6. aprila.

Zvezda „Meet the Fockers“ otkrila je ove lude vesti ranije ovog meseca tokom intervjua za objavljivanje njegovog predstojećeg filma „O mom ocu“. Oskarovskog glumca, novinarka iz ET Kanade je pitala kako je biti otac šestoro dece.

Brzo je ispravio novinara i rekao: "Zapravo sedam. Upravo sam dobio bebu."

Tvoja reakcija?