Prvi 83 pregleda 17. Januar 2023.

Anastasija oštro osuđuje OVU metodu za mršavljenje!

printscreen/intagram/canva

U današnjem vremenu, sve se odvija brzo. Brzo živimo, brzo i jedemo što znači samo jedno - brzo se gojimo. Nasuprot tome, svi vrlo dobro znamo koliko je teško skinuti višak kilograma. Nekima to pada teže nego drugima pa pribegavaju raznim neproverenim metodama za mršavljenje. Neproverene dijete svakako treba da izbegavate, ali uzimanje preparata i lekova tek!

U emisiji "Blic žena studio" sastale su se Dr. Kristina Davidović, Anastasija Grujić i Maja Dimitrijević koje su između ostalog diskutovale o tome koliko nezdravo i štetno može biti uzimanje lekova za dijabetes kako bi postigli svoj željeni izgled. Naime, devojke i žene širom sveta to rade ne znajući koliko je to štetno, a Maja i Anastasija to oštro osuđuju. 

via GIPHY

Trend koji je postao posebno popularan u svetu u prethodnoj godini postala je konzumacija lekova koje koriste ljudi oboleli od dijabetesa. Navodno, ovaj trend je započela Kim Kardašijan.

via GIPHY

Živimo u vremenu kad se trendovi menjaju iz dana u dan. Imamo priliku da vidimo da je Kim Kardašijan uzimala lekove za dijabetičare da bi smršala što pre, kao i da je počela da vadi implante i rebra - rekla je poznata influensreka Anastasija Grujić. Ona osuđuje ovaj negativan trend, a Maja Nikolić se slaže sa njom uz komentare koliko je to štetno po zdravlje.

Ranije kada je anoreksični izgled bio moderan, to je bilo nezdravo. Mlade devojke su opasno narušavale svoje zdravlje da bi tako izgledale. Sada one žele da imaju jači gluteus, ali je nemoguće neki deo tela povećati toliko vidno, a drugi deo smanjiti. To može samo estetska hirurgija, trening ne - kaže Maja, poznata fitnes instruktorka i savetnik za ishranu.

Šta vi mislite, koliko su ovakve metode opasne po vas?

Tvoja reakcija?