Prvi 115 pregleda 18. Oktobar 2022.

Anđela i Nađa nestale, objavio je njihov otac Zoran

printscreen/reddit/canva

Otac ovih influenserki Zoran, danas je objavio stravične vesti, zna se da su bile u zagrejanoj svađi sa Bakom Prasetom!

Svi koji prate domaću Jutjub scenu od danas su jako zabrinuti za Anđelu i Nađu koje su navodno nestale. Da se podsetimo, Anđela i Nađa su devojke koje žive u Parizu, a poreklom su iz Požarevca, koje dominiraju balkanskom Jutjub scenom. Sudeći po sajtu Social Blade, one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara.

 | Author: printscreen/reddit/canva printscreen/reddit/canva

Njihov otac je objavio kako su nestale. On je u kratkom lajvu objasnio da mu nema ni supruge Tine, dece, kao i rođake Marije, koja živi sa njima.

Objasnio je da su im svima ugašeni telefoni, i da im se svaki trag gubi od ponedeljka. To je i dokazao pozvavši ih tokom snimanja, a policiju može da kontaktira tek nakon 48 sati od nestanka, jer je takvo pravilo u Francuskoj.

Zoran je zamolio sve ljude koji nešto znaju da mu se jave na Instagramu. Obavestio je ljude da ovo nije nikakva šala jer se nikada, kako kaže, ne bi šalio na ovakav način.

 | Author: printscreen/reddit/canva printscreen/reddit/canva

"Anđela je u Parizu kao što znate i od 4 sata gubi joj se svaki trag. Juče ju je dovezao stric. Ona je trebala da upali lajv u pola 7. Ja sam je pozvao u 6:20 sati i od tada mi se ne javlja. U 6 sati je Tina izašla sa Marijom da prošetaju kuče. Od 6 sati, a sada je već pola 11, nikad se nije desilo da 4 i po sata šetaju kuče. U 8 sati je Nađa trebala da završi sa masterom, nije se javila. Ja sam je već u 8 sati i 3 minuta pozvao. Ne znam šta da radim", izjavio je Zoran, a zatim je i dodao:

"Ako bilo ko nešto zna sa Instagrama ili TikToka, ja vas sve molim da mi se javite. Ne znam s čime ovo ima veze, neću nikog da optužujem. Jednostavno, dece mi nema"

Kako će se priča razvijati i da li je ovo istina ne znamo, ali da je situacija zabrinjavajuća - jeste!

Tvoja reakcija?