Prvi 112 pregleda 22. Septembar 2023.

Ariana Grande se razvodi nakon dve godine braka

printscreen/canva

Arijana Grande i Dalton Gomez zvanično su podneli zahtev za razvod posle dve godine braka. Pevačica je u ponedeljak, 18. septembra, podnela zahtev za razvod od agenta za nekretnine Gomeza. Izvor je potvrdio E!News da je Arijana prvo podnela zahtev za razvod, a Gomez je podneo papire ubrzo nakon pevačice

Par je najavio svoju nameru da se razvedu zbog "nepomirljivih razlika" i potvrdili su da su okončali svoju vezu 20. februara 2023. godine, kako je izveštavao izvor za E! News. Pre nego što su zatražili razvod, par je posvetio vreme da privatno pregovara o detaljima sporazuma, pokazujući veliku pažnju i poštovanje jedno prema drugom tokom tog procesa.

Izvor je takođe potvrdio da će oni ostati prijatelji, zadržavajući osećaj poštovanja i ljubavi jedno prema drugom. "Ovo je bio izuzetno obazriv i strpljiv proces razdvajanja", otkrio je insajder.

Dobitnica Gremija je započela svoju vezu sa Daltonom u januaru 2020. godine, a veridba je usledila 11 meseci kasnije. Venčali su se u intimnoj ceremoniji kod kuće u Montesitu, u Kaliforniji, u maju 2021. godine, sa manje od 20 prisutnih gostiju, dok je Ariana Grande nosila prelepu venčanicu dizajnerke Vere Vang.

Problemi u njihovom braku su počeli da se javljaju neko vreme pre nego što se Ariana preselila u London zbog snimanja filma "Wicked". Njihova veza na daljinu je, navodno, stavila pritisak na njihovu vezu, i uprkos naporima da reše svoje probleme, par je odlučio da je najbolje da se razdvoje.

I sama pevačica i agent za nekretnine su nastavili dalje nakon prekida veze početkom ove godine. Ariana Grande je, navodno, započela vezu sa svojim kolegom iz filma "Wicked", Ethanom Slaterom.

Ovaj novi par, koji se upoznao tokom snimanja filmske adaptacije gorepomenutog filma, navodno su počeli da se viđaju tokom ovog leta.

Tvoja reakcija?