Prvi 103 pregleda 28. Septembar 2022.

BAKI PRASE ugasili kanal, otkrijte kako i zašto!

Jednom od najpoznatijih jutjubera na našim prostorima, Baki Prasetu jutros je ugašen Jutjub kanal. Povodom toga, Bogdan Ilić se oglasio na društvenim mrežama.

Kao što verovatno već znate, sukob između Bake i Željka Mitrovića traje nedeljama unazad i napravio je pravi boom u javnosti. Kako je njihov sukob ubrzano buktao, obojica su se oglašavali više i više i čini se da su sve oči naše scene uprte ka njima. 

Imali su i neke prilično radikalne i eksplicitne načine da se međusobno obračunaju, primetili smo. Od Bakinog objavljivanja snimaka na svom jutjub kanalu i oglašavanja na društvenim mrežama, preko dokumentarne serije koju je napravila televizijska kuća "Pink", čiji je prvi čovek Željko Mitrović.

Gašenje Bakinog kanala

Jutros smo prvo primetili da njegovog kanala nema, a nakon toga se i on sam oglasio na Instagramu, gde izgleda kao da se oprašta sa Jutjubom.

 | Author:

Nakon toga, okačio je još jedan stori u kom objašnjava kako je došlo do toga, i da je u pitanju treći strajk.

 | Author:

Baka Prase je takođe izjavio kako ne želi da otvara novi kanal, već da se bori za nešto što stvara tokom 6 godina. Naravno, ni njegov suparnik nije ostao nedorečen, na svom storiju gde izgleda kao da se sladi svojom pobedom.

 | Author:

Naravno, kakav će ishod njihove rasprave biti i dalje ne znamo, ali sigurni smo da ovo nije kraj. 

Na čijoj ste vi strani i koje je vaše mišljenje o svemu ovome, pišite nam u komentarima!

Tvoja reakcija?