Prvi 96 pregleda 18. Avgust 2023.

'Barbie 2' bi mogao biti na putu nakon velikog uspeha

printscreen/canva

Film Barbi je preuzeo svet od kada je objavljen prošlog meseca i izgleda da će tako i ostati. Sa neverovatnih zarađenih milijardu evra širom sveta, šuškalo se o nastavku i možda ćemo se svi vratiti u Barbie Land pre nego što smo mislili

The Sun je otkrio da je ekipa koja stoji iza hit filma već kontaktirana kako bi razgovarali o radu na nastavku. „Veoma su rani dani, ali postalo je očigledno da šefovi žele istu ekipu za nastavak kao i za prvi. E-mailovi su poslani, ali čvršći detalji moraju biti finalizovani“, rekao je izvor za The Sun.

Možemo videti zašto produkcija traži da format i osoblje ostane sličnim prvom, s obzirom na uspeh i priznanje koje je dobila od kada je izašla na velika platna.

via GIPHY

Čini se da se producenti nadaju da će oboriti još više rekorda ponovnim oživljavanjem Mattelovih lutaka. To je prvi film u ženskoj režiji koji je zaradio više od milijardu evra, kao i najveće otvaranje filma (i ženskog filma) 2023. godine, najveće otvaranje filma zasnovanog na igračkama bez nastavka, i za film bez iMax-a.

Takođe je postavio neke lične rekorde za Margot i Rajana Goslinga jer niko od njih dvoje nije imao film koji bi mogao da dobije više novca na blagajnama. Margotin prethodni najveći bio je 'Suicide Squad' (133,7 miliona evra), a Goslingov 'Blade Runner 2049' (32,8 miliona evra).

Šta mislite? Da li biste voleli da vidite nastavak?

Tvoja reakcija?