Prvi 34 pregleda 17. Maj 2023.

'Beetlejuice': Nastavak nakon 30 godina i to sa Ortegom!

instagram/canva

Nakon što je prvi put najavljen nastavak legendarnog filma 'Beetlejuice' davne 1990. godine, tek sada imamo zvanične informacije o njegovom izlasku. Naime, ova horor- komedija bi trebalo da se premijerno prikaže sledeće godine i to u septembru, po rečima Warnera Borssa

Originalni 'Beetlejuice' se fokusira na dve porodice od kojih je jedna živa, a druga mrtva. Nalaze se u kući gde ih teroriše nezgodan lik iz podzemnog sveta, poznat po svojoj podmuklosti i okrutnosti.

Upravo Majkl Kiton tumači ovu famoznu ulogu, a očekujemo da se pojavi i u nastavku zajedno sa Vinonom Rajder koja je u prvom delu glumila Lidiju. Pored toga, režija se ponovo priprisuje Bartonu, javlja Her.

Iako nema zvaničnih informacija o tome, sve popularnija glumica Džena Ortega koja je svetksu slavu stekla u Netlixovoj seriji "Sreda", pojaviće se i u nastavku ovog filma u ulozi Lidijine ćerke. Na ovaj način bi se mlada glumica ponovo poslovno susrela sa Bartonom kao u već pomenutoj seriji.

Takođe, scenario se pripisuje Miles Millar i Alfredu Goughu.

Detalji i sama radnja filma se čuvaju u strogoj tajnosti, a sa snimanjem je započeto 10. maja ove godine, pa ćemo više informacija dobiti u narednom periodu. 

Tvoja reakcija?