Prvi 30 pregleda 31. Maj 2023.

Bella Thorne objavljuje srećne vesti - verena sam!

printscreen/canva

Ova 25-godišnja glumica objavila je vest preko Voguea 26. maja, pokazujući iskrene selfije nje i njenog verenika, preduzetnika Marka Emsa, kako poziraju sa svojim ogromnim dijamantskim prstenom od 10 i više karata na Instagramu

Prema informacijama javnosti, Bela i Mark Ems (poznatiji kao producent Netfliksovih dokumentarnih serijala „Loš vegan“ i suvlasnik 'The Mulberry' sreli su se prošle godine na plaži na Ibici, ukrštajući se na rođendanskoj zabavi Kare Delevinj. Bela je za izdanje rekla: "Bila je to ljubav na prvi pogled dok je sunce izlazilo." Mark je potom zaprosio zvezdu u njenom domu u Kaliforniji, gde su njih dvoje proslavili srećnu priliku sa porodicom, piše PopSugar.

Nejasno je kada su tačno njih dvoje počeli da se zabavljaju, ali su svoju vezu na Instagramu ozvaničili na Dan zaljubljenih, podelivši slatku fotografiju na kojoj ponovo stvaraju čuvenu scenu sa špagetima iz crtanog filma "Maza i Lunja" , samo ovog puta pomoću užeta od slatkiša. 

Pre nego što su izašli u javnost sa svojom romansom, glumica i producent primećeni su kako se ljube na odmoru na Mikonosu, u Grčkoj, na fotografijama koje je objavio Dejli mejl. Ranije je Bela bila verena za italijanskog pevača Benjamina Mascoloa 2021. godine, ali su tu romansu okončali nešto više od godinu dana kasnije, prenosi People.

Već planirajući unapred za njenu i Markovu svadbu, ona je za Vogue podelila da se nada venčanju na selu u imanju u Velikoj Britaniji i da traži vintage Schiaparelli ili Dior za svoju venčanicu. "Svakoj mladoj ne treba jedna haljina, već četiri!" ona je rekla.

Tvoja reakcija?