Prvi 65 pregleda 05. Oktobar 2023.

Beyoncé najavljuje koncertni film o 'Renaissance' turi

printscreen/canva

Bijonse je objavila novi trejler koji 'tizuje' snimke iza kulisa njene hit turneje Renaissance Tour. Pretpregled filma, koji je formalno nazvan Renaissance: A Film By Beyonce', prikazuje nastupe uživo, reakcije obožavalaca i probe sa njenom ćerkom, Blu Ajvi, kao i vreme sa Džej Zijem i njihovo drugo dvoje dece, Rumi i Sir

Pazite šta tražite, jer bih to mogla i ispuniti“, rekla je Bijonse svojim pratiocima dok je objavila vest o predstojećem filmu. Poput predstojećeg filma "Eras Tour" od Taylor Swift, Renaissance Film će biti prikazan u AMC Theatre bioskopima širom SAD-a, a Beyoncé će dobiti više od 50% prihoda od ulaznica, prema izvorima.

Pevačica pušta ulaznice u prodaju za američke bioskope od 1. decembra.

"Kada nastupam, postajem slobodna, ništa drugo", čujemo Beyoncé kako govori u trejleru dok se prikazuju slike sa njene turneje. "Moj cilj za ovu turneju je bio stvaranje prostora gde su svi slobodni i niko nije osuđen."

Film će sadržati istaknute trenutke sa svetske turneje, dokumentarne snimke stvaranja albuma i koncepta turneje, kao i dugo očekivane muzičke spotove za prateći vizuelni album, tvrde izvori. Ovo nije prvi put da Beyoncé snima koncertne filmove, jer je njen "Homecoming" hit na Netflixu 2019. godine detaljno prikazao nastanak njenog nastupa na Coachella festivalu 2018. godine.

Koncertni filmovi postaju sve popularniji način za muzičke umetnike da dokumentuju svoje karijere, poput Luisa Kapaldija u "How I'm Feeling Now" i Billie Eilish uživo na O2.

Hoćete li i vi ispratiti njen novi film?

Tvoja reakcija?