Prvi 31 pregleda 02. Novembar 2022.

Kranston radi na rebootu Malcolm in the Middle?

pixsell/canva

Koliko bi samo bilo sjajno videti ga kao Hala opet...

Pre nego što je oduševio publiku svojim neverovatnim preokretom kada je od profesora hemije u srednjoj školi postao narko bos Volter Vajt u seriji Breaking Bad, Brajan Krenston je imao još jednu jednako kultnu ulogu.

To je bio Hal, voljeni, ali nesposobni tata četvorice neposlušnih sinova u hit sitkomu "Malcolm in the Middle", koji se prikazivao od 2000. do 2006.

Na kraju krajeva, ko može da zaboravi tako zlato u komediji kao što je Hal koji se bori sa pčelom svojim automobilom ili njegov upad u svet trkačkog hodanja ili snimak na kome se plaši balona?

U godinama nakon te uloge, Cranston je pokazao svoje ozbiljnije dramatične glumačke poteze zahvaljujući ulozi u Breaking Bad, kao i svojim ulogama u Argo, Drive, Godzilla i Trumbo.

Međutim, prema Frenkiju Munizu – koji je igrao Malkolma u seriji Malcolm in the Middle – Krenston radi na scenariju za ponovno pokretanje sitkoma.

 | Author: printscreen/reddit/canva printscreen/reddit/canva

U intervjuu za Foks News, Muniz je dao mogućnost oživljavanja serije, navodeći:

Kada sam snimao emisiju, očigledno sam bio klinac. Snimili smo sedam sezona, 151 epizodu. Nisam baš gledao emisiju kada je bila na programu, ali od tada sam je gledao sa suprugom". Gledali smo svih 151 epizoda. Shvatio sam: 'Vau, to je ono što smo pravili.' Mogu da se odvojim od toga da budem na njemu i da je gledam samo kao fan, voleo bih da znam šta porodica namerava."

Znam da je Brajan Krenston zaista zaljubljen u tu ideju i da je na neki način krenuo u pisanje scenarija i sve pokrenuti. Dakle, možda ima nečega. Ja sam "za" 100 posto, ali ne znam, videćemo šta će se desiti."

Da li biste vi voleli povratak ove hit serije?

Tvoja reakcija?